七年级英语,高手快来教教我,高分悬赏

1、thisisaphoto()hisfamily.2、mum,()ismyamericanpenfriend,davidA、atB、forC、ofA、theseB、th... 1、this is a photo ( )his family. 2、mum,( ) is my american pen friend ,david
A、at B、for C、of A、these B、this C、she
3、the girl is from ( )and she is ( )
A、china;chinese B、english ;england C、american ;america
4、—(    )is that man?
A、how B、what C、who
5、what’s your father‘s job—( )
A、he’s on the left B、he‘s a manager C、he’s from beijing
无所不览
为你解答。
1、This is a photo (C、of)his family.
这是一张他的全家福。

2、Mum,(B、this) is my American pen friend , David.
妈。这位是我的美国笔友,戴维。

3、The girl is from (A、China)and she is (Chinese).
这个女孩来自中国,是中国人。

4、—(C、Who)is that man?
那个人是谁?

5、What’s your father‘s job? —(B、He‘s a manager).
你父亲干什么工作?他是经理。
心简如素
1 C 2 B 3 A 4 C 5 B
红月亮8833
  1. C  of

  2. B  this

  3. A

  4. C

  5. B

外太空888
1C 2B 3A 4BC 5B
追问
第四个到底是什么
追答
BC都可以,用WHO是那个男人是谁,用WHAT是那个男人是什么职业的人
yjlforo
C b a c b