帮忙翻译下,谢谢啦!

DrLihasbeentheProgrammeDirectorofBA(Hons)HRMsinceshejoinedinXJTLUinFebruary2011.Prior... Dr Li has been the Programme Director of BA (Hons) HRM since she joined in XJTLU in February 2011. Prior to this, Li was a Lecturer in Human Resource Management in the Department of Management, Aberdeen Business School at the Robert Gordon University, UK, teaching on a range of undergraduate, postgraduate and on-line courses within the general area of Human Resource Management and Organisational Behaviour (e.g. Contemporary HRM, International HRM, leadership, Organisational Behaviour, Managing and Leading People, People Resourcing and Reward, Business and People Skills). She supervised management projects and BSc and MSc dissertations and undertook the roles of Academic Advisor and Course Tutor for first-year and second-year part-time postgraduates. She is also Academic MCIPD. The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) is the professional association for human resource management professionals, based in Wimbledon, London, England. The organisation was founded in 1913 and has over 130,000 members internationally working across private, public and voluntary sectors. Being an Academic MCIPD means that contributions in the delivery and expansion of HR thinking and knowledge is recognized at both the institutional and national level, and is a reflection of Dr Bao’s work in furthering the cause of HRM in China. Li is also the Winner of the 2013 XJTLU Outstanding Teacher Prize.
Dr Li's research interests relate to the practices of human resource management in contemporary Chinese organisations: strategic challenges and opportunities. It considers the place of HRM in Chinese public and private sector organisations in view to establish the strategic contribution of HRM to organisational performance. She is also interested in exploring the following issues in China: Work family conflict and the development of HR profession. Dr Li is actively engaged with research activities in publications, books, international and national refereed conferences and a number of research funds. She was also invited as a PhD external examiner for a management thesis from one of the Australian universities, and also receved an invitation from one of the American conference programme committees to be both a conference track chair and a session chair in the states.
ipuddings
李博士于2011年二月加入西交利物浦大学以来一直担任该校人力资源管理专业荣誉学士学位导师。在此之前,李博士是英国罗伯特戈登大学亚伯丁商学院管理系人力资源管理课程的讲师,同时也进行人力资源管理和组织行为学方面(如现代人力资源管理,国际人力资源管理,领导能力,组织行为学,员工管理和领导,人力资源和奖励制度,商业和人的技能)的本科、研究生和网络课程教学。她监督管理工程学士与硕士学位论文,担任非全日制一年级和二年级研究生的学术指导和课程导师。她也是特许人事与发展协会的学术成员。英国特许人事和发展协会(CIPD)是人力资源管理专业人员的专业协会,总部在英国伦敦的温布尔登。该组织成立于1913年,130000名来自世界各地的私人企业、国家单位和志愿者会员。李博士作为特许人事与发展协会的学术成员意味着对人力资源的观念和知识的传播做出了巨大贡献,且得到了协会和国家的认可,同时也是保博士对中国人力资源管理研究的反映。李女士还是西交利物浦大学2013届优秀教师奖的得主。
李博士的研究兴趣涉及当代中国企业人力资源管理的实践:战略的机遇和挑战。她研究中国的国企和私营单位里人力资源管理的地位,建立人力资源管理对组织绩效的战略贡献。她也对中国以下问题感兴趣:工作和家庭的冲突,人力资源行业的发展。李博士也积极参与出版物、书籍、国际和国内学术会议和一些研究基金会的活动。她被澳大利亚的一所大学邀请作为管理论文的博士学位的校外主考,并收到美国一个工会委员会的邀请作为工会管理主席和会议主席。

MCIPD应该是MEMBER OF CIPD
百度网友c180776
李博士一直是BA (Hons) 人力资源管理,自从她加入2011二月在西交利物浦大学。在此之前,李是在管理部门在人力资源管理中的一个讲师,罗伯特戈登大学商学院,英国,在一系列的研究生和本科教学,网络课程在一般地区的人力资源管理和组织行为(如现代人力资源管理,国际人力资源管理,领导,组织行为学,管理和领导人,人的资源和奖励,商业和人的技能)。她监督管理工程学士与硕士学位论文,并进行了学术顾问,第一年和第二年的兼职研究生导师的角色。她也是学术mcipd。英国特许人事和发展协会(CIPD)是人力资源管理专业人员的专业协会,在温布尔登,伦敦,英国。该组织成立于1913,拥有130000名会员的国际工作在私人,公共和志愿部门。作为一个学术mcipd意味着贡献的交付和人力资源的思想和知识的扩展是在制度和国家级的认可,是保工作的博士进一步在中国的人力资源管理事业的思考。李先生亦为2013届优秀教师奖得主。
李博士的研究兴趣涉及当代中国企业人力资源管理的做法:战略的机遇和挑战。它认为,鉴于中国的公共和私营部门组织人力资源管理的地方建立人力资源管理对组织绩效的战略贡献。她也是中国以下探索问题感兴趣:工作家庭冲突和人力资源行业的发展。李博士在出版物,书籍的研究活动,积极参与国际和国内学术会议,和一些研究基金。她也被邀请作为一个管理论文的博士学位的外部考官的澳大利亚大学,并收到邀请的美国会议程序委员会是一个会议主席和美国的会议主席。
追问
这个是百度翻译,我就是因为他翻译的不对,我才请教你们滴!
追答
你觉得哪不对?大概意思能明白就行啦~ 细小的地方再自己润色一下~
qhx7406

我来回答你提出的那个核心问题吧。
She is also Academic MCIPD. The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) is the professional association for human resource management professionals, based in Wimbledon, London, England.

翻译:
她还是英国特许人事和发展协会的学术负责人。英国特许人事和发展协会(CIPD)是人力资源管理专业人员的专业协会,位于英国伦敦的温布尔登。

这里的“MCIPD”最前面的“M”表示“Master“,主人,负责人(学院)院长。

不知道阁下是否认可。
追问
能不能把整篇文章都翻译过来呢,不要百度翻译的哦!
追答
好的,你得稍微等等。