有哪些失恋的情歌

匿名用户
陈奕 : 傻瓜
SHE : 别说对不起 、 天灰 、 我爱你
李圣洁 : 远走高飞 、 我懂了他
同恩 : 本来
梁咏琪 : 偏见
林隆璇 : 你那麼爱他
SAYA : 想念你的歌
徐若萱 : 爱笑的眼睛
王力宏 : 大城小爱 、 Forever Love
林俊杰 : 原来 、 豆浆油条 、 江南
光良 : 约定 、 童话
Tension : 感情线 、 爱的提款机 、 两个月亮
古巨基 : 傻瓜与天才
刘若英 : 後来 、 听说 、 分开旅行
周杰伦 : 枫 、 园游会 、 一路向北
郑中基 、 陈慧琳 : 制造浪漫
林志炫 : 单身情歌

英文歌

THE CLICK FIVE-JUST THE GIRL

Cause she's bittersweet
She knocks me off of my feet
And I can't help myself
I don't want anyone else
She's a mystery
She's too much for me
But I keep coming back for more
She's just the girl I'm looking for

杰西麦卡尼-Beautiful Soul(天使的心)

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul

艾薇儿-Take Me Away(带我走)

I cannot find a way
To describe it
It's there
Inside
All I do is hide
I wish
That it
Would just go away
What would
You do?
If you knew...
What would you do?

琳赛萝涵-Confessions of a Broken Heart(心碎告白)

I wait for the postman
To bring me a letter
And I wait for the good Lord
To make me feel better
And I carry the weight of the world on my shoulders
Family in crisis that only grows older
Why'd you have to go?
匿名用户
阿郎恋曲恋曲1990倪睿思 - 留爱给我最想爱的人
匿名用户
怎么忍心放开手你的爱给了谁 难道是我上一辈子欠了你
匿名用户
杰西麦卡尼