好听的女子组合名

我们有4个可爱的女生,求一个好听的、可爱的、非主流德,但是要英文的。谁有?支持一下吧... 我们有4个可爱的女生,求一个好听的、可爱的、非主流德,但是要英文的。谁有?支持一下吧 展开
佩奇说影视娱乐

好听的女子组合名:

1、梦想在远方、自画像、在路上、志者竟成、价值人生、阿吉太组合、爱朵女孩、等祢暧扼、大姐组合、寒组合、心碎泪流、三组团、快乐Demon、自由部落、顽童MJ116、温莎森林乐队、无音涯组合。

2、伍个火枪手乐队、逆光乐队、踏歌寻梦、脚下巅峰、成王败寇、去掉浮华虚夸#、有生之年、麦芽糖、花样小女子、命运我手中、重获新的我、雨后彩虹、凤翔九天、翱翔大海、筱筱组合、无悔组合。

3、唯独想你、媚娘组合、催微不带悲伤、爱的希冀、白月光、打扰一下乐团、大庆小芳、吉祥如意、姜威廉姜芯迪、鲸鱼岛乐队、景德镇文艺复兴、1+3组合。

4、佐佐佑佑、赵卫和乐队、听你笑、志在四方、闹笑、初巷人、南风吹、孤拥、笑衬人心、清风挽发、清欢相伴、七街老酒、清风拥勋、零点乐队、SISP组合。

5、爱乐团、熊猫团、赵卫和指行者乐队、山花乐队、声音乐团、鲸鱼岛乐队、糖糖乐团、天空乐队、温莎森林乐队、无音涯组合、无悔组合、伍个火枪手乐队、杀手锏乐队、小爱与花儿乐队

匿名用户
Shiny girls(闪亮女生)
Cute girls(可爱女生)
Adolescent girls(青春少女)
Mystery Maiden(谜之少女)
COOKEIS(甜饼干)
麦芽糖,花样小女子
匿名用户
AS TIME GOES BY
CASABLANCA
2 BECOME 1
NORTHERN STAR
FROM THIS MOMENT ON
TAKE MY BREATH AWAY
I WILL BE THERE
A TIME FOR US
BLOW ME A KISS
LIVING LA VIDA LOCA
FLY ME TO THE MOON
SYMPATHY
THECOLOUR OF THE NIGHT
ONE OF US
EVEN THE NIGHTS ARE BETTER
YOU TOOK MY HEART AWAY
SUMMER SUN
GOT YOU
SEXY BACK
I WANNA LOVE U FOREVER
CRY ME A RIVER
CARELESS WHISPER
TAKE IT FROM HERE
TIME TO SAY GOODBYE
HAVE I TOLD YOU LATELY
WHEN A MAN LOVES A WOMAN
THE SHPE OF MY HEART
ARE YOU LONESOME TONIGHT
CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU
WHEN A CHILD IS BORN
I FINALLY FIND SOMEONE
BUTTERFLY
THROUGHT THE RAIN
TOUCH MY BODY
FATHER AND SON
ENDLESS LOVE
HELLO
EVERYTHING SHE SAID
ANYONE OF US
LET HER DOWN EASY
MISS AMERICAN
GIVE IT TO ME
ME AGAINST THE MUSIC
WHEN YOU TOLD ME THAT YOU LOVED ME
NOW OR NEVER
LOVE STONED
CHRISTMAS COMES TO TOWN
EVERYBODY IS DOING IT WHY CAN'TWE
THE TIME OF OUR LIVES
MACAVITY
MEMEORY
HELLO
JUST NO OTHER WAY
MR HONEY
ZVEZDA-VITAS
HOWCOME YOU DON'T CALL ME
SOMEDAY
HYDE-EVERGREEN ,A DROP OF COLOUR,I CAN FEEL,PERFECT MOMENT,WORDS OF LOVE,FAITH,WHITE SONG,SECRET LETTERS,PRETTY GIRL,HURRY X-MAX,KISS,AWAKE,I AM SO HAPPY,LUCY IN THE SKY WITH DIAMOND等
KYLIE MINOGUE-FEVER,SLOW,LIKE A DRUG,WHERE THE WILD ROSES GROW,ESPECIALLY FOR YOU,DANCE FLOOR,CAN’T GET YOU OUT OF MY HEAD,CHOCOLATE,IN YOUR EYES,IN MY ARMS ,PUT YOURSELF IN MY PLACE,2 HEART等
ENRIQUE IGLESIAS-CAN YOU HEAR ME ,HERO,BE WITH YOU ,SAD EYES,LITTLE GIRL,RING MY BELLS,ONE NIGHT STAND, FREE,ADDICATED,YOU ARE MY NO。1,COULD I HAVE THIS KISS FOREVER等
RONAN KEATING-BRING YOU HOME,TURN IT ON,WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL,LET HER DOWN EASY,WE HAVE GOT TONIGHT,THE LONG BOODBYE, PICKING ME UP,LOVING EACH DAY ,COME BE MY BABY 等
SARAH CONNOR-FROM SARAH WITH LOVE,LOVE IS COLOUR BLIND,WHEN A WOMAN LOVES A MAN,ONE NIGHT STAND,LET'S GET BACK TO YHE BED BOY,BOUNCE,FRENCH KISSSING等
JULIO IGLESIAS-AMOUR,MOONLIGHT LADY,WHEN YOU TELL ME THAT YOU LOVE ME,IF YOU GO AWAY等
Flower花之春
Poker 扑克
因为是4个人,扑克牌也有4种花色
每个人代表一种:
黑桃:Spade
红心:Heart
梅花:Club 或Clover
方块:Diamond
dl_dennis
Windysky(风与天空)

Miss girl(女孩)

White reIvet(白色天鹅绒)