求英语大神帮忙。。谢谢了!!!

妖逸2
Today, mom and Dad took me out to play(今天 爸爸妈妈带我出去玩)。
We went to the Great Wall(我们去了长城 )
On the Great Wall with my dad game(在长城上我跟爸爸比赛)
We finally reached the top of the Great Wall (我们终于登上了长城最高处)
Play tired us all down(玩累了 我们都下来了)
Today very happy to play together we drove home(今天玩的很开心 我们一起开车回家了)
追问
倒数第二句话会不会缺少个be动词啊。。。?
追答
不会的 就是这个语法
roisedemi
I enjoyed a day with my parents