我是LiMing,你给你的笔友Tom寄去了一张全家福,然后在信中向他介绍你的全家。写作方怎么写?

shine菲菲_
Dear Tom,
This is a photo of my family. There are four people in my family. The tall man is my father. He's a doctor. The woman with glasses is my mother. She's a Chinese teacher in a school. The little girl is my sister. Her name is Li Yan. She's ten years old. She is in Grade Two. My family is a happy one and I love it very much.
Hope to hear from you soon.
亲爱的汤姆,
这是一张我家庭的照片。我家里有四口人。那位高个子男人是我的爸爸。他是一名医生。戴眼镜的女人是我的母亲。她是一个中国老师在一所学校。这个小女孩是我的妹妹。她的名字叫李燕。她十岁了。她是在二年级。我的家庭是个快乐的家庭,我很喜欢它。
希望能尽快收到你的回信。
leftwing99
就是介绍你爸妈爷爷奶奶的外貌,比如发型,身材什么的
追答
还有你自己的
巨蟹右耳钻思念
These is my grandprants this is my mother this is my father . those are my brother Bod and my sister Cingdi !
匿名用户
抱歉,英文不好