大家帮我翻译一下这篇英语短文,不要用网站。谢谢

Mr.LeeisfromChina.NowhelivesintheUnitedStates.HecanspeakChinese.AndhecanalsospeakEngl... Mr.Lee is from China.Now he lives in the United States.He can speak Chinese .And he can also speak English.He speaks English very well.Many people learnt to speak English in a school in New York.Some come from Japan and Italy.Some come from Brazil and India.Mr.Lee works in the school. He likes the stydents very much and the studentslike him,too.He helps them with their English.One of his students is from China.He speaks Chinese to Mr.Lee,but Mr.Lee speaks only English to all the students.They soon learn to speak English very well.Mr.Lee is a good teacher. 展开
匿名用户
李老师来自中国。现在他住在美国。他可以说中文,他也可以说英文。他英文说的很好。许多人在纽约的一所学校学英文。一些人来自日本和意大利。一些人来自巴西和印度。李老师在那个学校工作。他喜欢那些学生,那些学生也喜欢他。他帮助他们学习英语。他们之中有一个学生来自中国。他和李老师说中文,但是李老师和他的所有学生只说英文。他们很快把英语学的很好。李老师是一个好老师
匿名用户
里先生来自中国。他现在住在美国。他会讲中文。他也会说英语。
他讲英语非常好。在纽约很多人在学校里学习讲英语。
一些人来自日本和意大利。一些人来自巴西和印度。里先生在学校工作。他很喜欢学生,学生们也喜欢他。
他在英语上帮助他们。他有一个学生来自中国。他和里学生讲中文,但是里先生和所有的学生只讲英文。他们很快就将英语讲得很好。里先生是一位好老师。
匿名用户
这是我自己翻译的,不好还请见谅

李先生是从中国来的.现在他住在美国,他会讲中国。而且他还可以说英文.他讲英语非常好.很多人在纽约的一所学校里学习英语。有的来自日本和意大利。有的来自巴西和印度。李先生在学校工作。他很喜欢学生,学生也很喜欢他。他帮助他们英语。有一个同学来自中国。他对李先生讲中文,但是李先生只想用英语对学生说。他们不久就会讲英语了。李先生是个好老师。