翻译:我要努力学习,我不想让我的父母失望 、这个小女孩害怕在课堂上说英语 、我们要对自己的祖国感到

翻译:我要努力学习,我不想让我的父母失望、这个小女孩害怕在课堂上说英语、我们要对自己的祖国感到骄傲、老师应该要求严格学生、我认为青少年应该允许选择自己的朋友... 翻译:我要努力学习,我不想让我的父母失望
、这个小女孩害怕在课堂上说英语
、我们要对自己的祖国感到骄傲
、老师应该要求严格学生
、我认为青少年应该允许选择自己的朋友
百筑千炼一仁心
知道合伙人教育行家
02年从业,从事职业培训/咨询/策划,金腾达职业研究院院长

1、I will study hard so don't let my parents out.
2、This girl is afraid of speak english in the class.
3、We should be proud of our homeland.
4、Teacher should be strict to teach their student.
5、I think our youngster can be allowed to select their friend by the himself.
麻辣火锅好巴适
I have to study hard for not letting my parents down.
this little girl is afraid of speaking English in class.
we should be proud of our motherland.
teacher should be strict with students.
i think teenagers should be allowed to choose their own friends.
Mindy36
你指的翻译是什么?把这些句子翻译成别的语言还是解释?