帮忙翻译一下地址(英文)签证用,急急急~~~

四川省成都市金牛区金科北路1号迪欧时代8栋;四川省宜宾市江安县竹都大道世纪新城6栋1单元102号;成都市郫县犀浦万树森林1期1栋2单元509号。... 四川省成都市金牛区金科北路1号迪欧时代8栋;四川省宜宾市江安县竹都大道世纪新城6栋1单元102号;成都市郫县犀浦万树森林1期1栋2单元509号。 展开
qyh6
四川省成都市金牛区金科北路1号迪欧时代8栋;
Building 8, Diou Times, No.1, Jinke North Road, Jinniu District, Chengdu, Sichuan, China
四川省宜宾市江安县竹都大道世纪新城6栋1单元102号;
Room 102, Unit 1, Building 6, Shiji Xincheng, Zhudu Avenue, Jiang'an, Yibin, Sichuan, China
成都市郫县犀浦万树森林1期1栋2单元509号。
Room 509, Unit 2, Building 1, Project 1, Wanshu Senlin, Xinpu, Pixian, Chendu, Sichuan, China
港加澳国际商务
夏末爱疯子
Building 8, Di Ou Shidai, No.1 Jinke North Road, Jinniu District, Chengdu City, Sichuan Province.

No.6-1-102, Shiji Xincheng, Zhudu Avenue, Jiang'an County, Yibin City, Sichuan Province.

No.1-1-2-509, Xinpu Wanshu Senlin,Pi County, Chendu City.
冰之刃7
Sichuan province jinniu district jinke road 1, 8 dio era; Yibin city of sichuan province jiang, anxian county, bamboo, 102 are road century new city 6 building 1 unit; Chengdu PI county rhino pu critics, forest phase 1 1 2 509 units