请帮帮忙!!谢谢!!!!

It_____him24hourstotravelfromtheU.S.A.toChinabyair.A.costB.usedC.spentD.tookJohnisnot... It _____ him 24 hours to travel from the U.S.A. to China by air.
A. cost

B. used

C. spent

D. took
John is not hard working at all. He has _____in all the examinations.
A. succeeded

B. failed

C. falled

D. fainted
RenDy0115

你好

  1. D (坐飞机从美国到中国花了他24小时)

  2. B (约翰根本就没努力学生,他所有科目的考试都没通过)

保证准确率~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

祝你学习进步,更上一层楼!

不明白请及时追问,满意敬请采纳,O(∩_∩)O谢谢~~

Loich
d
b

相信我 不用客气了
foolyoung
spent failed
超级好好人88
太搞笑了!什么英语贴
匿名用户
1.C 2.B