Mr Wrong是什么意思?

胆推谑9
MR.WRONG就是那个耗尽你心血却还是不能合拍的男人,是那个让你在波峰和波谷来回颠簸,不能给你安全感和承诺的男人,他反映的是你的原生家庭中未解决的矛盾、创伤和冲突。
心仪物语

1、Mr. Wrong 错的人,不适合的人,多用于指爱情方面,与你交往中有很多曲折反复,让你浪费感情但却总是无法很好相处,并彼此甘愿接受的人。反义词Mr.right.

2、与之相反的就是Mr.Right 意中人;白马王子;如意郎君等。
Gunman0755
Mr.Wrong指错误的人,在性格或其他方面无法与你合拍的人。
相反的Mr.Right(对的人,白马王子)
当家的HYS

wrong
adjective
not correct or true
不正确的;错误的;不合乎事实的
that is the wrong answer.
那是错误答案。

■[predic.]mistaken.
弄错的,出错的
I was wrong about him being on the yacht that evening.
他那晚没在游艇上,我弄错了。

■unsuitable or undesirable.
不适当的,不合适的;不合意的
they asked all the wrong questions.
他们问的问题都不合时宜。

■[predic.]in a bad or abnormal condition; amiss.
坏的;不正常的,不恰当的
something was wrong with the pump.
管道出了问题。

■unjust, dishonest, or immoral.
不公正的;不诚实的;不道德的
they were wrong to take the law into their own hands.
他们玩弄法律于股掌间是不对的。
it was wrong of me to write you such an angry note.
我给你写这么一张措辞激愤的纸条是不对的。
adverb
in an unsuitable or undesirable manner or direction
(方式或方向)不适当地,不适宜地
what am I doing wrong?.
我做错了什么吗? 。

■with an incorrect result.
不正确地;错误地
she guessed wrong.
她猜错了。
noun
an unjust, dishonest, or immoral action
不公正,不公平,不道德
I have done you a great wrong.
我使你受了很大的委屈。

verb
[with obj.]act unjustly or dishonestly towards (someone)
不公正(或不诚实)地对待(某人)
please forgive me these things and the people I have wronged.
我做错了这些事,错待了很多人,请宽恕我吧。

■mistakenly attribute bad motives to; misrepresent.
冤枉;误解,曲解
perhaps I wrong him.
也许是我冤枉了他。