帮我英语翻译一下!~谢谢大家了!~ 20

MaybeIcanteachyouenglishormusicThanksforthosegoodways.YouaredoinggreatwithEnglishwhen... Maybe I can teach you english or music
Thanks for those good ways. You are doing great with English when you write to me. I'm glad to recieve your e-mail. I am also a English Teacher "Hip/hop teacher" . See my youtube at: "hei hu" Students " I will like to met with you also. Do you live in Shaghai? Please let me know.帮我翻译一下!谢谢~!可以的话~!帮我用英语回复一下~!告诉我什么意思!~谢谢大家拉~!
月光百合ruby
也许我能教你英语或者音乐。
谢谢你给我提供了那么多的方法。你在给我写信时英语很好。我很高兴能收到你的电子邮件。我是一个英语老师,也是一个嘻嘣乐老师。你可以在“hei hu"学生"”上看我的视频网站,我同样也希望可以看到你。你是住在上海吗?请告诉我!
沁穹
大概就是,也许我能叫你英文,谢谢你提供了这么多的方法,在你给我写信的同时你的英文进步了很多,我还是个英语老师“嘻哈老师”。你可以在Youtube上找我,搜索““hei hu”学生”我很希望可以见到你。你在上海生活吗?请告诉我。

你要怎么回复呀。。。这个人写的英语好。。。奇怪呀。
sidekick8
这居然是英语老师写的? 汗~ 不知道要误人多少子弟啊