麻烦,帮忙翻译一篇文章【将中文翻译成英文】要快,很急的

人的一生之中有许许多多的回忆,今天你和我能过在这里相遇是一种缘分,几天过后,我们都回成为对方的过客,只是,希望,我们每个人都不要忘记曾经彼此一起笑过。我不知道在座有几个人... 人的一生之中有许许多多的回忆,今天你和我能过在这里相遇是一种缘分,几天过后,我们都回成为对方的过客,只是,希望,我们每个人都不要忘记曾经彼此一起笑过。
我不知道在座有几个人认真的去听我说的话,也不知道到底有几个人听得明白,毕竟这篇文章只是我找人帮我翻译的。
今天,我们的主题是一生之中,现在,让我们来说说自己理想中一生,如何让自己到生命的末端时回想起来自己的一生不会后悔。也可以说说有什么事,虽然过去了,但,还忘怀不了的。或者遗憾的。
从我自己说起吧!我想自己能好好的学习,在初三一年里努力,为自己和父母,老师交一份满意的答卷。如果要我说自己遗憾的事情,我想,是初二的日子,我不会和老师顶嘴,不会逃课,那,你们呢?
7月30日中午12点是解决这个问题最后的时间,很急的,希望一些英语高手帮帮忙。还有,希望不要将自动翻译器的答案贴上来。因为我试过,很多句式都是错误的。各位,谢谢了
美眉4_4
There are many memorys in everyone's life.Today I meet you,it's the fate ,some days later,we will be past vistors for each other.The only thing is we all don't forget the days we get with each other.

I can't know how many people are listing to me carefully,and how many people can understand me,this passage is just be writenby someone I find after all.

Today our topic is the idea about our limited life.You can talk about you ideal life,or what you will do to avoid the hate in the end of you life,or something you will never forget or reget how long it has happened