英语题,要求翻译过来

MynameisTim.Tomorrowistheweekend,wehavenociasses.Myparentsaren'tgoingtowork,butweareg... My name is Tim.Tomorrow is the weekend,we have no ciasses.My parents aren't going to work,but we are going to be very busy tomorrow .My mother is going to buy somehing fdr next week.My father is going to visit my aunt and uncie.I am going to piay computer games with my cousin.Tomorrow evening we are going to have a big dinner.After that we are going to the cinema.I think we are going to have a nice weekend. 展开
遇学卯菀菀
今天是星期六。Brown一家都在家里,Brown太太在厨房里正做着苹果派。她做的苹果派可好吃了。你想尝尝吗?Brown先生不在起居室里,他在户外,正洗着车。那车是新的,非常的漂亮。因此他照看的很好。Jim在花园里和几个男孩一起踢足球。他的姐姐(或者妹妹)Sue在哪呢?她正和她朋友Ann一起在卧室里呢,她们正看动物世界呢(电视节目)!
归容苦芳林
这是周六,布朗一家都在家。布朗太太在厨房做苹果派,她做的苹果派非常好吃,你想尝尝吗?
布朗先生不在起居室,他在外面洗车。车很新很漂亮,所以他照料得很好。
吉姆在花园里,他和其他几个男孩在踢足球。
他的妹妹苏呢?她和她的朋友安在卧室看的动物世界