给歌词 求一首英文歌!!!!! 5

一小段歌词是Allbymyselfwaitingforafriendtoshowmymagicwon'thelpmenownotuntilyouwalkthroughth... 一小段歌词是

All by myself
waiting for a friend to show
my magic won't help me now
not until you walk through the door
please set me free
dont' be afraid
i'm always by your side

是女生唱的,声音很好听
匿名用户
All by myself 独自一人
waiting for a friend to show 守候着能够出现一个朋友
my magic won't help me nownot until you walk through the door直到你走过那扇门我的魔女之家终于能帮我达成愿望
please set me free 给我自由
dont' be afraid 别害怕
i'm always by your side我一直在你左右
come now,my friend 来吧,我的朋友
death's sweet embrace 死亡那甜蜜的拥抱
was once a gift i yearned for 曾是我渴望得到的礼物
but now that i have found u 但我遇见了你
i don't need death not any more我不再需要死亡,再也不会
come set me free放我自由
you'll be okay你会无恙
i'll keep u safe so i beg我会保护你。所以,求求你
don't go away别离开我
梦回秦朝liulu
独自一人
等待着出现一个朋友
直到你穿过了那一扇门
我的魔女之家终于实现了我的愿望
给我自由
不要害怕
我会一直陪伴在你左右
来吧,我的朋友
死亡的甜蜜拥抱
曾是我渴望得到的礼物
但我遇见了你
我不再需要死亡,再也不会
放我自由
你会无恙
我会一直保护着你
求求你,不要离我而去
1friend9
这是魔女之家的mmd,friend。当然魔女之家其他歌也很好听,比如give me your body
reyourself
aaww4611522
莫非是从某实况来的?bgm在b站有,The Witch's House