求快手上经常出现的英文歌

Baqigui
《全部都是你》 - Dragon Pig&CNBALLER&CLOUD WANG
词:CNBALLER&Dragon Pig&Cloud Wang
曲:CNBALLER&Dragon Pig&Cloud Wang
我的眼里 都是你
甜甜蜜蜜 u know what I mean
对你说我 喜欢你
我们一起牵手去旅行
Yeah yeah hey let's get it
好想对你说我喜欢你 baby
It's gonna be like ride or die baby
喜欢你的 bodyline 你的性格 你的 eyes
有你的城市都很美妙 baby
如果你也觉得心灵相惜
那就请你给我个肯定的回应
Hold up hold up 对感情从不 freestyle
U make me go crazy I need u right now
I'm falling I'm falling I'm falling
Baby 就让我来对你说明
I promise I promise I promise
我忘不了你 我忘不了你
我的眼里都是你
甜甜蜜蜜 you know what I mean
对你说我喜欢你
我们一起牵手去旅行
Baby 我的眼里都是
心里都是全部都是你
Baby 我的眼里都是
心里都是全部都是你
Woo yah
You know it's all about u babe ahh
Let me take you on this ride babe what
Know I've been around the world
And I done seen a lot of girls
But you'll always be my no1 babe
And I know I know I know I know
I want your good love babe
And u know u know u know u know
You wanna be on top of me
I'm falling I'm falling I'm falling
Baby 就让我来对你说明
I promise I promise I promise
我忘不了你 我忘不了你
我的眼里都是你
甜甜蜜蜜 you know what I mean
对你说我喜欢你
我们一起牵手去旅行
Baby 我的眼里都是
心里都是全部都是你
Baby 我的眼里都是
心里都是全部都是你
我的眼里都是你
甜甜蜜蜜 you know what I mean
对你说我喜欢你
我们一起牵手去旅行
Baby 我的眼里都是
心里都是全部都是你
Baby 我的眼里都是
心里都是全部都是你
I'm falling I'm falling I'm falling
I promise I promise I promise
百度网友0f0fdab
快手上好听的英文歌
水木之梦梦

summertrain ----greyson chance

最爱Adrian
1. the rain (dance soul mix) - Samira

2. Prayer in c - robin schulz radio edit

3. Don't - Ed sheeran

4. Angel in blue jeans - Train

5. A sky full of stars - Coldplay

6. Walk away - Dia frampton

7. Creeping up on you - Darren Hayes

8. Maps - Maroon5

9. Alejandro - Lady Ga Ga

10. Everybody knows I love you - Lovebugs
遇过天晴之后
《season in the sun》西城男孩的,挺好上手的
追问
谢谢
还有木有