求高手帮翻译一下,谢谢谢谢,给加分

FORASUMNOTEXCEEDINGUSD980000.00(SAYHONGKONGDOLLARSNINEHUNDREDANDEIGHTYTHOUSANDONLY.)A... FOR A SUM NOT EXCEEDING USD980000.00(SAY HONGKONG DOLLARS NINE HUNDRED AND EIGHTY THOUSAND ONLY.) AVAILABLE BY THE BENEFICIARY’S DRAFT(S) AT 30 DAYS SIGHT DRAWN ON APPLICANT BEARING THE CLAUSE:“DRAWN UNDER NANYANG COMMERCIAL BANK LTD., HONGKONG. DOCUMENTARY CREDIT NO. 34985 DTAED IST MAY,1998.”ACCOMPANIED BY THE FOLLOWING DOCUMETNS:
(1) MANUAL SIGNED COMMERCIAL INVOICE IN TRIPLICATE. ALL INVOICES MUST SHOW FOB,FREIGHT AND INSURANCE COSTS SEPARATELY.
(2) 3/3 ORIGNAL + 3NN COPIES CLEAN ON BOARD BILL OF LADING MADE OUT TO ORDER OF APPLICANT AND MARKED FREIGHT PREPAID AND INSURANCE COSTS SEPARATELY.
(3) INSURANCE POLICY/ CERTIFICATE IN DUPLICATE IN FAVOUR OF NANYANG COMMERCIAL BANK LTD., HONGKONG FOR 100% OF THE INVOICE VALUE BLANK ENDORSED.COVERING P.I.C.C C OCEAN MARINE CARGO CLAUSES(W.A) AND WAR RISKS DATED 1st JANUARY,1981.INCLUDING WAREHOUSE TO WAREHOUSE CLAUSE UP TO FINAL DESTINATON AT DUBAI.
(4)CERTIFICATE FO ORIGIN ISSUED BY GUANGZHOU IMPORT AND EXPORT COMMODITY INSPECTION BUREAU OF THE PEOPLE’S REPUBLIC OF CHINA IN TRIPLICATE. EVIDENCING SHIPMENT OF THE FOLLOWING MERCHANDISE:
苦馨人
总金额不超过980000.00美元(大写金额),适用于受益人见汇票30天后兑付,付款人为开证人,注明以下条款:“本汇票系凭南洋商业有限银行,香港1998年5月1号第34985号跟单信用证出具的”,随附以下单据:

手签的商业发票一式三份,所有发票需分别显示离岸价,运费及保费
清洁已装船提单3份正本3份不可议付副本,抬头人做成凭开证人指示,并注明分别运费预付及保费。
保险单或保险凭证一式两份,以香港南洋商业银行为被保险人,按发票价值的100%,空白背书,投保中国人民财产保险公司1981年1月1日实施的海洋货物运输条款水渍险及战争险,包含仓至仓条款,负责到最终目的地迪拜为止。
原产地证明由中国广州出入境商品检验检疫局出具,一式三份,证明以下货物已装运。