欧冠小组赛所有队伍都是都是零比零怎么办!怎么算出线

cg7992004
如果出现这种极端的情况,根据欧冠规则,就只能按照各队的公平竞赛积分来排列最终的名次了。
以下是欧冠小组赛排名规则:
1、积分高低
2、积分相同的话看相互胜负关系
3、相互胜负关系相同的话看相互之间进球数
4、还相同的话看谁在客场进球多
5、还相同的话看小组赛总的净胜球
6、还相同的话看小组赛总的进球数
7、还相同的话看公平竞赛积分。
哈哈与美丽
这个就需要使用排名的最终名次了
根据欧冠规则,就只能按照各队的公平竞赛积分来排列最终的名次了。
以下是欧冠小组赛排名规则:
1、积分高低
2、积分相同的话看相互胜负关系
3、相互胜负关系相同的话看相互之间进球数
4、还相同的话看谁在客场进球多
5、还相同的话看小组赛总的净胜球
6、还相同的话看小组赛总的进球数
7、还相同的话看公平竞赛积分。
2016年“长松建设杯”第六届永康市足球联赛第四名 2017年永康市“兴伟杯”五人制足球邀请赛冠军

不同赛季竞赛章程可能不同,根据2011-12赛季规则是比较所有球队的积累系数点数,五大联赛球队很占优势,排名肯定靠前。(有的比赛是看公平竞赛分数,即一张黄牌计几分、红牌计几分,积分少的排在前列。)

小组赛排名规则:

  1. a比赛积分多;

  2. b同积分球队,净胜球多;

  3. c同积分球队,净胜球相同,比较相互间进球数多;

  4. d同积分球队,净胜球相同,相互间进球数相同,比较客场进球数多;

  5. e以上情况还不能决出排名则采用f-h:

  6. f小组赛总净胜球数多;

  7. g小组赛总进球数多;

  8. h在过去五个赛季中,俱乐部所积累的系数点数增加,以及它的联系(见第9.02段,大概意思是球队积分和联赛积分混合比例排名)。

欧冠小组赛积分排名规则(引用自2011-12赛季欧洲冠军联赛章程7.06):

If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings (in descending order):

  1. a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;

  2. b) superior goal difference from the group matches played among the teams in question;

  3. c) higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;

  4. d) higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question;

  5. e) if, after having applied criteria a) to d), two teams still have an equal ranking, criteria a) to d) are reapplied to determine the final ranking of the two teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria f) to h) apply;

  6. f) superior goal difference from all group matches played;

  7. g) higher number of goals scored from all group matches played;

  8. h) higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons (see paragraph 9.02).

liu64055212
这个想法比较牛!估计欧足联也没有想过。
我了用户名个去
欧足联会让这组打附加赛