happy new year什么意思

百度网友e980fc3

新年快乐。

1、happy new year的读音:英 [ˈhæpi njuː jɪə(r)],美 [ˈhæpi nuː jɪr]。

2、释义:n.新年快乐;新年好。

3、例句:

A sincere Happy New Year from me to you.

我真挚地祝愿你们快乐的新年!

I guess I better go find my mom and wish her a happy new year.

我想我最好找到我妈妈,祝她新年快乐。

I hope everyone has a safe and Happy New Year!

我希望人人平安,新年快乐!

I am here to say happy new year to everyone!

我给大家拜年了!

Auntie, we've come to wish you a happy new year.

阿姨,我们来给您拜年了。

Much love and best wishes for a happy New Year!

献上我的爱心与祝福,祝你新年快乐!

russelwei
Happy New Year

释义 新年快乐; 恭贺新禧.
Happy New Year, everyone.
诸位,新年好!
Happy New Year to you.
祝你新年快乐!
I wish you a happy New Year!
祝您新年快乐!
嘟嘟bj
知道合伙人教育行家
MBA,硕士学位 专业翻译 外企全职翻译 有海外经历

新年快乐
〆浅忆°
新年快乐!
爱艺低调式
新年快乐