英语填空题

14、(color)Wefoundtheskycoveredwithhands:blue,red,pink,andyellow.输入你的答案15、MysisterandI... 14、
(color) We found the sky covered with hands: blue, red, pink, and yellow.

输入你的答案
15、My sister and I take turns____________(look after) my sick mother.

输入你的答案
◆翻译题 共(30 分)
1、
道歉v. a( )
2、珠宝 n j ( )
8. 现在让我们欢迎她给我们讲两句。
4、有效率的 adj e ( )
5、类型、打字n/v t ( )
liujianwgx
looking after
take turns doing something
轮流做某事
星月温蒂与维恩1H
  • apologize

  • jewelry

  • efficient

  • type/type

田耘0H8
Could you please provide more context and details about the English fill-in-the-blanks question you are referring to so that I can assist you better? Thank you.