today的意思

帐号已注销

today;英 [təˈdeɪ];美 [təˈdeɪ];n.今天;今日;现在;当今;当代;adv.现在;当今;在今天;在今日;当代。

双语例句:

1、I haven't been able to get much work done today.

我今天未能干多少工作。

2、Today we learnt how to use the new software.

今天我们学习了怎样使用这个新软件。

3、Young people today face a very difficult future at work.

如今的年轻人面临着充满困难的工作前景。

4、The industry today is nothing to what it once was.

这一行业的现状与昔日的盛况相比微不足道。

5、I have a number of things to do today.

我今天有许多事情要做。

6、The review is in today's paper.

这篇评论刊登在今天的报纸上。