英语问题~~高手帮忙翻译 高分悬赏~ 100

plsinformthetracknumberforfedexdocuments,forChileandArgentina.ATT.:SR.MARCELOPlsinfor... pls inform the track number for fedex documents, for Chile and Argentina.
ATT.: SR. MARCELO

Pls inform track number

Also pls let me know the track number for the documents for Argentina order, thanks.

Have a nice trip in Europe.

Best regards,

Today I recived the complete address to send original documents for Chile:
熱烈なユーザー
薪酬水平调查的通知轨道数目为联邦快递文件,为智利和阿根廷。
收件人:简。马赛

薪酬水平调查的通知轨道数目

薪酬水平调查,也让我知道,轨道的数目为文件阿根廷秩序,表示感谢。

有尼斯之旅在欧洲。

最好的问候,

今天,我recived完整的地址来传送文件的正本,为智利: