帮我翻译一下??????

MajorDutiesandResponsibilitiesPerformdutiesasrequestedbyclassroomteachersondailybasis... Major Duties and Responsibilities
Perform duties as requested by classroom teachers on daily basis
Help students with academic lessons after teacher's instruction
Help keep record organized for teacher
Be flexible when assigned to other duties
Perform all other duties as requested by Head of School
Qualification
Some experience or knowledge of working with children or students
Good rapport with students and parents (patience)
Ability to work with other group professionals in a cooperative manner
College diploma and above education
Good command of computer knowledge-Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc
说姓名开阳先生

这是用人单位的招聘要求。翻译如下:

岗位职责和责任

按照课堂教师的要求履行日常职责,
课后帮助学生完成作业
帮助做好教师记录
能完成分配的其他职责
按照校长要求,履行其他职责

资格要求

有一定的辅导学生的经验或知识
能与学生及家长和谐相处
有与其他专业认识的良好合作能力
大学以上学历
熟练应用WORD,EXCEL,POWERPOINT,OUTLOOK等软件
中文简体:
主要职责和责任
履行职责的要求,课堂上教师在日常的基础
帮助学生与学术的经验教训后,教师的教学
帮助备存纪录有组织教师
灵活时,分配给其他职责
执行所有的其他职责所要求的头部学校
资格
一些经验或知识的工作与子女或学生
良好的与学生及家长(耐心)
工作能力与其他组的专业人士合作的方式
大学文凭及以上学历
良好的计算机知识的Word , Excel , PowerPoint中时, Outlook等

中文繁体:
主要职责和责任
履行职责的要求,课堂上教师在日常的基础
帮助学生与学术的经验教训后,教师的教学
帮助备存纪录有组织教师
灵活时,分配给其他职责
执行所有的其他职责所要求的头部学校
资格
一些经验或知识的工作与子女或学生
良好的与学生及家长(耐心)
工作能力与其他组的专业人士合作的方式
大学文凭及以上学历
良好的计算机知识的Word , Excel , PowerPoint中时, Outlook等

日文:
主な职务と责任
要求されたとしての职务を行う教室で教师を日常的に
ヘルプの学生と教师の指示をした后レッスンアカデミック
ヘルプ维持のための准备を记录教师
柔软なときに他の职务に割り当てられている
すべての职务を行う学校の头を要求されたとして
资格
いくつかの作业の経験や知识を子ども连れや学生
良い関系で、学生と父兄(忍耐)
能力を他のグループの専门家で仕事をするように协同组合
大学の卒业证书と上记の教育
良いコマンドのコンピュータの知识- Wordで、 ExcelおよびPowerPoint 、 Outlookは、等

韩文:
주요 임무와 책임을
교사를 요구하는 임무를 수행 매일 교실
수업 후 학생들에게 도움이 교사의 지시에 학업
교사 조직에 대한 도움이되는 기록
유연성은 다른 임무가 할당되는 경우
머리를 요구하는 다른 모든 직무를 수행의 학교로
자격
약간의 경험이나 지식을 어린이나 학생 일하는
좋은 학생과 학부모와 신뢰를 쌓고 (인내)
전문 업무 능력을 다른 그룹과 협력 방식으로
대학 졸업장 이상의 교육
좋은 명령을 컴퓨터에 지식 - 워드, 엑셀, 파워 포인트, 아웃룩, 비고

不知道你需要那种 这里有常用的4种
riocn
Major Duties and Responsibilities
主要职责和责任
Perform duties as requested by classroom teachers on daily basis
每日根据课堂上教师的要求履行相应职责。

Help students with academic lessons after teacher's instruction
在课后帮助学生进行学术上的辅导。
Help keep record organized for teacher
协助教师组织管理档案记录
Be flexible when assigned to other duties
灵活完成其他被分配的任务
Perform all other duties as requested by Head of School Qualification
执行所有校长要求的其他职责
Some experience or knowledge of working with children or students
具备与儿童或学生一同工作的经验或知识
Good rapport with students and parents (patience)
与学生及家长和谐相处(有耐心)
Ability to work with other group professionals in a cooperative manner
有能力以合作的方式与其他专业人士协同工作
College diploma and above education
大学以上学历
Good command of computer knowledge-Word, Excel, PowerPoint, Outlook,
etc
良好的电脑知识-能够使用Word, Excel, PowerPoint, Outlook等软件.(能够使用微软那些办公软件)

---BTW 要求还真是高啊
有几条简直奴隶条款啊
茶米
主要职责和责任
履行职责的要求,课堂上教师在日常的基础
帮助学生与学术的经验教训后,教师的教学
帮助备存纪录有组织教师
灵活时,分配给其他职责
执行所有的其他职责所要求的头部学校
资格
一些经验或知识的工作与子女或学生
良好的与学生及家长(耐心)
工作能力与其他组的专业人士合作的方式
大学文凭及以上学历
良好的计算机知识的Word , Excel , PowerPoint中时, Outlook等
百度网友9da91a819
主要职能与责任
每天按照老师要求履行职责
课后帮助同学辅导课业
帮助老师整理记录
对于其它的任务不推诿
按照校长要求完成其它各种任务
资格条件
有同孩子/学生打交道的经验或知识
与学生和家长关系融洽(有耐心)
能够以合作的态度同其他科目的老师共事(没有上下文,professional我理解为其他科目老师)
教育程度要求专科或以上文凭
熟练使用电脑——Word Excel Powerpoint Outlook等