英语大神帮我翻译一下这一段英文~~不要在线翻译或软件翻译的。。 10

Integritycheckersshouldberundailyonaselectionofsystemfilesthatwouldbeaffectedbyacompr... Integrity checkers should be run daily on a selection of system files that would be affected by a compromise.Integrity checkers should also be used when a compromise is suspected for determining the extent of possible damage.If an Integrity checker detects unauthorized system file modifications,the possibility of a security incident should be considered and investigated according to the organization's incident response and reporting policy,and its procedures.See Appendix C for an example in using the LANguard freeware file Integrity checkers. 展开
萌萌83836666
完整性检查应该运行日常系统文件的选择将影响compromise.integrity检查时也应该使用一种妥协怀疑确定可能的损害程度。如果一个完整性检查程序检测到未经授权的系统文件的修改,应该考虑安全事件的可能性,根据调查组织的事件响应和报告政策,及其程序。请参阅附录C为例在使用LANguard免费文件完整性检查。
wuaiguang120
完整性检查应每天对一个选择会受到一个compromise.Integrity跳棋的系统文件被运行时的妥协被怀疑为确定damage.If的完整性检查可能的程度上应该也可以用来检测未经授权的系统文件的修改,该安全事故的可能性要根据组织的事件响应和报告的政策考虑和研究,其procedures.See附录C中使用的LANguard免费软件文件完整性检查器的例子。
羊驼奶球
完整性检查应每天运行在一个选择的系统文件,将由一个妥协的影响。完整性检查也应该用在妥协是可疑的确定可能损伤程度。如果完整性检查器检测到未经授权的系统文件的修改,一个安全事件的可能性应该考虑和研究,根据组织的事件响应和报告政策,其程序为例。见附录C中使用languard免费的文件完整性检查。