你校学生会将为来访的美国朋友在周六举办一个晚会,由学生会负责此事,并欢迎大家参加。请你用英语写一个

你校学生会将为来访的美国朋友在周六举办一个晚会,由学生会负责此事,并欢迎大家参加。请你用英语写一个书面通知,要点如下:宗旨:欢迎来访的美国朋友组织者:学生会时间:5月11... 你校学生会将为来访的美国朋友在周六举办一个晚会,由学生会负责此事,并欢迎大家参加。请你用英语写一个书面通知,要点如下: 宗旨:欢迎来访的美国朋友组织者:学生会 时间:5月11日,7:30 pm. 地点:学校会议室 活动内容:跳舞、唱歌、游戏、音乐、交换礼品(包装、签名,写上祝愿话语)注意:通知内容要求80 词左右,要点齐全,逻辑严密,条理清楚,书写正规。 Notice_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 展开
旗哥送粉brJI
Notice
The Student Union is going to hold a party on Saturday evening, May 11th, to welcome our friends from America. The party will be held in the school meeting-room. It will begin at 7:30 pm. There will be music, dancing, singing, games and exchange of gifts. Please bring a small gift for this purpose. Remember to wrap it up, sign your name and write a few words of wishes.
Don’t forget: 7:30, school meeting-room. There’s sure to be a lot of fun. Everybody is welcome.
The Student Union
May 3, 2004

本题是写一篇给定要求的通知,通知的目的是为来访的美国学生举行晚会,其内容包括的宗旨,组织者,时间,地点和聚会的具体活动,在写作时应注意通知的格式,注意符合题意,同时应注意语言的准确性和连贯性。