求大神翻译这段英文

求大神翻译这段英文翻译成中文... 求大神翻译这段英文翻译成中文 展开
匿名用户
student Newspaper is looking for a journalist. applicants should be studying at the university now, and should have at least one year's experience in writing news reports. the successful applicant will be expected to report on the happenings in the city and on campus. if you are intereated ,please send your spplication to the student newspaper office before the end of June. for more information, please visit our website.
学生报正在找一名记者。申请者应在大学学习,并应至少有一年的书面新闻报告的经验。成功申请者将被期望在城市和校园内发生的事情。如果你喜欢,请把你的应用对学生报社六月底前。更多信息,请访问我们的网站。
冰城舞儿
学生报在招聘一位记者。申请人现在应该在大学学习和至少有一年的写新闻报道经验。成功的申请人将会被要求报告在城市和校园发生的事件。如果你有兴趣,请在六月底前把你的申请表发送到学生报社。如需更多的信息,请访问我们的网站。

希望采纳,谢谢!
bbclan
学生报正在招聘记者。申请人需要是在读学生,并且有一年的新闻写作经验. 成功的申请人会被要求报道校园和城市里发生的事情。如果你有兴趣,请在六月底之前发送你的申请表到学生报工作室。了解详情,请访问我们的网站