上海市有哪几个区?

磨智藩画
16个区,黄埔,徐汇,静安,长宁,杨浦,虹口,普陀,宝山,嘉定,闵行,松江,青浦,奉贤,金山,崇明
漆来福左娴
上海市辖有浦东新区、徐汇、长宁、普陀、闸北、虹口、杨浦、黄浦、卢湾、静安、宝山、闵行、嘉定、金山、松江、青浦、南汇、奉贤18个区,崇明1个县。
邵元斐改钗
全市共辖18个区(黄浦、卢湾、徐汇、杨浦、长宁、静安、普陀、闸北、虹口、浦东新区、宝山、嘉定、闵行、金山、松江、青浦、奉贤、南汇)。1个郊县(崇明)。
雍曜文学闲
上海市辖有浦东新区、徐汇、长宁、普陀、闸北、虹口、杨浦、黄浦、卢湾、静安、宝山、闵行、嘉定、金山、松
江、青浦、南汇、奉贤18个区,崇明1个县//
势曼华楚戌
解放初期,上海共划分为20个市区和10个郊区。后经多次行政区划调整和撤县建区,至2005年末,上海有18个区、1个县,共108个镇,3个乡,103个街道办事处,3437个居民委员会和1874个村民委员会。