一段签证中的英文,十分紧急!!!请大家帮忙翻译!!

Thisform(Form2)doesnotneedtobefilledoutifthechild'smotherorfatherisapplyingforfamilyr... This form (Form 2) does not need to be filled out if the child's mother or father is applying for family reunification in Denmark with a (new) spouse who is not the child's biological parent. In such instances the child's eligibility for a residence permit is normally dependent upon the mother's or father's application for family reunification. 展开
a6779842
这(形式2)不需要填好表格,如果儿童的母亲或父亲在丹麦申请家庭统一与不是儿童的亲生父母的a (新的)配偶。 在这样事例儿童的合格为居住许可证通常取决于对家庭统一的母亲的或父亲的申请。
pundarika
如果儿童的母亲或父亲正在丹麦与其新配偶(非该儿童亲生父亲或母亲)申请成立家庭,该表格(表格2)无需填写。 在这种情况下该儿童的居留许可合格与否通常取决于其母亲的或父亲成立新家庭的申请成功与否。
百度网友0493d1e
这个表格(表格2)不需要填写,如果孩子的母亲或者父亲正在申请在丹麦的家庭团聚, 并且配偶不是孩子的亲生父母。如果在这种情况下孩子的居住权取决于母亲或者父亲的家庭团聚申请。
韩国一号
pundarika 的翻译最好,建议采纳