帮忙翻译!很急!

AsVictorHugooncesaid,"Laughteristhesunthatdriveswinterfromthehumanface'anduptonownobo... As Victor Hugo once said,"Laughter is the sun that drives winter from the human face'and
up to now nobody has been able to do this better than Charlie Chaplin. He brightend the lives of Americans and British though two world wars and the hard years in between.He made people laugh at a time when they felt depressd, so they could feel more content with their lives.
Not that Charlie's own life was easy !He was born in a poor family in 1889.His parents were both poor music hall performers.You may find it astonishing that Charlie was taught to sing as soon as he could speak and dance as soon as he could walk.Such training was common in acting families at this time,especially when the family income was often uncertain.Unfortunately his father died,leaving the family even worse off,so Charlie spent his childhood looking after his sick mother and his brother.By his teens, Charlie had,through his humour,become one of the most popular child actors in England.He could mime and act the fool doing ordinary everyday tasks.No one was ever bored watching him-his subtle acting made everthing entertaining.

As time went by,he began making films.He grew more and more popular as his charming character,the little tramp,became known throughout the world.The tramp,shoes and a small round black hat.He walked around stiffly carrying a walking stick.This character was a social failure but was loved for his optimism and determination to overcome all difficulties.He was the underdog who was kind even when others were unkingd to him.

How did the little tramp make a sad situation enertaing?Here is an example from one of his most famous films,The Gold Rush.It is the mid-nineteenth century and gold has just been discoered in California .Like so many others,the little tramp and his friend have rushed there in search of gold, but without success.Instead they are hiding in a small hut on the edge of a mountain during a snowstorm with nothing to eat.They are so hungry that they try boiling a pair of leather shoes for their dinner.Charlie first picks out the laces and eats them as if they were spaghetti.Then he cuts off the leather top of the shoe as if it were the finest steak .Finally he tries cutting and chewing the bottom of the shoe.He eats each mouthful with great enjoyment.The acting is so convincing that it makes you believe that it is one of the best meals he has ever tasted!

Charlie Chaplin wrote,directed and produced the films he starred in.In 1972 he was given a special Oscar for his outstanding work in films.He lived in England and the USA but spent his last year in Switzerland,where he was buried in 1977.He is loved and remembered as a great actor who could inpire people with great confidence.
面雨酷十拉与注01
正如雨果曾经说过的:“笑就像太阳,从人们脸上赶走冬天。”到现在为止,

没有人能比卓别林做得更好了,他在两次世界大战和两次战争间那段艰难的岁

月中点亮了英美人的生活,他在人们沮丧是让他们发笑,这样他们才能更加满

足他们的生活
但是卓别林自己的生活却并不容易!他于1889年出生在一个贫苦的家庭。他父

母都是清贫的音乐厅演奏者。你可能觉得很惊奇,卓别林在他刚学会说话时就

学着唱歌,刚会走路就学着跳舞了。这样的训练在那是的演员家庭中很普遍,

特别是家庭收入不稳定的。不幸的是他父亲过世了,留下了一个更贫困的家庭

,就这样,查尔斯在照顾他生病的母亲和兄弟中度过了童年。 在他的少年时

代,查尔斯通过他的幽默成为了英格兰最有名的童星之一。他可以演哑剧和表

演那些日常生活中愚蠢搞笑的事。看他表演从来没有人觉得厌倦---他的精妙

的表演让每件事都能引起乐趣。

随着时间流逝,他开始制作电影。他因为自己富有魅力的表演变得越来越流行

,曾经的流浪者,变得举世皆知。流浪汉的破鞋和一个小黑园帽,拿着一根手

杖的他僵硬地转着圈。这个角色是个社会上的失败者,但却因为自己的乐观和

克服问题的决心深入人心。他是那种倒霉蛋,善良到以德报怨( kind even

when others were unkingd to him)。

这个流浪汉是如何让某个令人悲伤的境况变得好玩?这里举个他最著名的电影

之一作为例子:淘金热。那是在19世纪中期,在加州发现了金子。像很多其他

人一样,流浪汉和他的朋友们涌到那儿去淘金,但却没能成功。在某个暴风雪

来临时,他们躲进了山脚的一个小棚屋里,没有吃的。他们饿到试着煮一双皮

鞋当午餐。查尔斯首先拿起鞋带,然后把他们当成意大利面吃了下去。然后,

他切下鞋头的皮革,就像那是最好的牛排一样。最后,他试着切下然后咀嚼鞋

底。他开心地吃得满嘴都是。表演是如此的令人信服,会让你相信这真的是他

吃过最尝过最美味的食物!

查尔斯.卓别林编写、导演和制作他出演的电影。在1972年,为了感谢对电影

做出的杰出贡献,他被授予了特殊的奥斯卡奖。他生活在英格兰和美国,却在

瑞士度过了晚年,在1977年他长眠于此。他作为一个可以鼓舞人们得到巨大自

信的演员被爱戴和铭记着。

呵呵。。。自我感觉良好。。
融解灵魂
这么多!我可以帮你翻译,但是需要时间...给我1个小时吧..~

雨果曾经说过:“微笑是阳光,可以驱散人们脸上的冬天,直到今天,没有人能比查理卓别林更有能力做这个事了。”他给美国人和英国人带来了生命,尽管处在两场世界大战和这大战之间的痛苦时光。每当人们不愉快的时候,他总是给人们带来欢乐,让人们对生活更加的满足。
可是查理自己的生活也不是很容易。他在1889年出生在一个贫穷的家庭里。他的父母是在音乐厅里的贫苦的表演者。你也许会发现这个令人惊异的事,就是他刚刚能走的时候就被训练跳舞,刚刚能说话时就被训练唱歌。在这种时期,这种训练在这种表演家庭里是很常见的,尤其是他们家的收入不稳定时。不幸的是,他的爸爸死了,这个家变得更加糟糕。所以查理把他的童年都花在了照顾生病的妈妈和兄弟上。在他的青年时期,他只得通过他的搞笑,成为英国最有名的童星之一。他每天的任务就是表演哑剧和愚蠢的动作。观看他表演时没有人感到无聊,他的细微的表演让一切都娱乐了起来。
时光流逝,他开始拍电影。因为他迷人的性格,他变得更加受欢迎了。《流浪者》,在全世界都流行了起来。那个流浪者,和他的鞋子,小圆黑帽。他拿着一根手杖,僵硬地走路。这个角色是个社会的失败者,但是观众喜欢他的乐观和战胜困难的信心。他是一个对人友好的失败者,尽管别人对他很不友好。
这个悲伤的情况,小流浪者是如何制造出来的呢?这有一个例子,来时他的其中一部电影,《淘金者》。这是十九世纪中期时,黄金刚刚在加州被发现。像许多人一样,这个流浪者和他的朋友为了黄金也冲到那儿,但是没有成功。取而代之的是他们躲在山坡下的一个小小的避难所,在大风暴来临的时候,却没有任何东西可吃。他们是如此的饥饿,以至于他们试着去煮一只皮鞋作为他们的晚餐。卓别林先将鞋带挑出来,把他们吃了,就像吃意大利面一样。然后他把皮鞋的底部切了,好像他们是上好的牛排。终于他试着咀嚼鞋子的底部。他带着极大的愉悦,吃的满口都是。这表演是如此的令人信服,让你相信这就是他吃过的最美味的一餐!
查理卓别林编写,导演和自己参演的许多电影。在1972年,他被授予了特殊奥斯卡奖项,因为他的杰出工作。他居住在英国和美国,但他晚年居住在瑞士,1977年就埋葬在了那里。他以一个杰出的表演者被人们所爱和铭记,他以伟大的信心鼓舞了许多人。

我吐血!....全是我自己翻译的啊!!!
sy117017824
好长啊~ 主要还是讲卓别林生平的~
最后一段:查尔斯卓别林编写,导演并发行了那些电影,1972年他获得了奥斯卡颁予的电影杰出奖。他生活在英格兰和美国却在苏伊士度过了他最后一年,并在1977年埋葬在那,他作为一个演员被敬爱和纪念着由于他给了广大人民极大的自信。
bbq379
这东西....
还是收费的牢靠啊....
(至少免费的我不干....)
那个...如果你有耐心的话,我可以帮你翻译的!(汗!这也太长了吧~~)