初中面试英语自我介绍

我上的是一所很注重英语的初中,所以需要一篇英语自我介绍,可我的英语并不好,那位仁兄给我一偏啊!(不要太长,太高深)1.我叫赵铮,13岁2.兴趣美术,阅读,电脑3.男的也不... 我上的是一所很注重英语的初中,所以需要一篇英语自我介绍,可我的英语并不好,那位仁兄给我一偏啊!(不要太长,太高深)
1.我叫赵铮,13岁
2.兴趣美术,阅读,电脑
3.男的
也不用那么短,稍微长一点
ntu_Christina
这个。。你是男的就不用说了吧。。。
Hello everybody.I'm very glad to stand here to introduce myself.(我很高兴能站在这儿介绍自己)

Firstly,my name is Zhao Zheng,I'm thirteen years old.I have a lot of hobbies.I love art ,reading and playing computer.

Well,I thing I am a helpful person.(我认为我是个乐于助人的人)And I am also very friendly ( 而且我也很爱交朋友)I hope we can be friends.( 希望我们能成为朋友)

That's all.Thank you!

PS 楼上的写得不错,你可以结合一下。注意楼上的hobbys错了,应该是hobbies.还有这句they're reading books and computers 应该是they're reading books and playing computer.
beckyadder
我觉得口语学习主要取决于外教资质.好.坏 我学习的ABC恬下英语就强调学习效果 介位相对来说还是比较便宜的,需要学习英语的可以考虑下这种在线学习方式;Hello,everyone!My name is×××.I am fourteen years old.I am a student in Class Four,Grade Six in Yandong Town Primary School I am very glad to come here(或换为intruduce myself介绍我自己) .I am a livey girl.I have many hobbies.I like Long jump,running,(可以概括为Sports,运动,我觉得这样比较好)computer, Art and so on. (我觉得弱项不用这样直白,最好不要讲)Parhaps I am not the best,but I work hard,so I want to study in ts school and I tnk I can. Thank you for listening to me!(说的时候要自信,不要紧张,略带微笑,要有表情和适当的动作,说的时候不要快但是要求吐词清晰,最后鞠躬显得有礼貌) 我今年初一了,所以比较有经验,你大致可以这样说,可以适当修改、添加,最后祝你成功啦!
leoliangqaz
Good morning! examiner! my name is (你的中文名),you can call me Johnson. Let me briefly introduce myself please. I am a secondary school student from (学校名字), and my hobbies are maths and information technology. I used to attend math tuition since I was (年龄) years-old, and I can always found a lot of fun when I concentrating in math questions. So does the imformation technology.
(说实话,你的中文资料给的太少了,又不能帮你瞎编,再加上你的兴趣爱好真差劲,有机会尝试点别的东西吧,骗骗考官也行啊,你把问题补充下我再帮你看看,另外,结尾要想个好点的,别跟一般的中国学生一样就行了)
给你点提示: (不一定非要写,参照下就行了)
1. 我的优点
2. 我的缺点
3. 我最敬佩的人
4. 我难忘的事或人
采茶人o
Hello,my name is zhaozheng.l am a boy. l like art,read books and play computer very much.lf you want to make friends with me ,l
am very happy.
希望能帮助你的忙,加油!!!
桃园少女
hello!my name is zhaozheng .i am 13 years old.you can see.im a boy.
my hobby is drawing,reading and playing compurter.im glad to know you.
i hope that wecanmake friends.thang you