英语翻译:他是我们班跑步最快的

要两种!~... 要两种!~ 展开
加油奋斗再加油
知道合伙人教育行家
国家奖学金获得者 全国大学生英语竞赛国家级特等奖获得者

他是我们班跑步最快的,翻译是:He is the fastest runner in our class.

句子解释:
fastest 英['fɑ:stɪst] 美['fɑ:stɪst]
adj. 快的( fast的最高级 ); 走得快; 感光快的; [摄影术]快动作的(镜头);
[例句]The defending world racing champion recorded the fastest time in a final practice today.
世界赛车卫冕冠军在今天最后的训练中创下了最快的纪录。

runner 英[ˈrʌnə(r)] 美[ˈrʌnɚ]
n. [体育运动] 赛跑者; [棒球]跑垒者,[橄榄球] 带球者; 逃亡者; 送信人,跑腿者;
[例句]I am a very keen runner and am out training most days.
我非常喜欢跑步,大多数时候都在户外训练。

class 英[klɑ:s] 美[klæs]
n. 班; 阶级; 等级; 种类;
vt. 把…归入某等级,把…看作(或分类、归类); 把…编入某一班级;
adj. 很好的,优秀的,出色的;
[例句]He acquired a law degree by taking classes at night.
他通过读夜校获得了法律学位。
pinkeer
He runs the most quickly in our class.
He runs the fsastest in our class.
百度网友3be65d975
He is the best runner in my class.
He runs the fastest in my class.
埝埂
he runs fastest in our class.
he runs faster than any others in our class. 100%
choijie
He is the fastest runner in our class