问几题英文选择题..并说明理由~~

Mother____meanewcoatyesterday.I___onit.Itfitsmewell.A.hadmade...havetriedB.made...hav... Mother____me a new coat yesterday. I___on it. It fits me well.
A. had made...have tried B. made ...have tried
C. has made...tried D. made...tried

I dont like to be disturbed if I______.
A. work B. will work C. am working D.have worked

He will come to call one you the moment he _____his work.
A. will finish B. finish C. had finished D.finished

_____you____the film before? Where_____you_____it?
A. Have...seen...did...see B. Did...see...did...watch
C. Have...seen...have...seen C. Did...see...have...seen

My brother_____college for over three years.
A. has gone to B.has been to C. has been in D.has been at
对最后一题还是不清楚...为什麼不选have been at???要have been in???
hj1525
B 前一个句子有yesterday,所以用一般过去时。后一句用先在完成时,因为那个动作对现在有影响。
C当我正在工作的时候我不希望被打扰
D答案不肯定,可能是虚拟语气

A 句中有before,问在这之前有没有干某事。后一句表明已经看过了,用一般过去时
C现在完成时,体现的是一种到现在为止的一种状态,要用持续性动词
文学思想者
B
前面的有时间状语所以用一般过去时。后面没有,只是强调事情发生。
C
表示的是一个延续的状态
是不是应该是finifhes呢...应该是一般现在时
A
before提示现在完成时
C
three years提示延续性,所以是C

好像college前面只能是in吧...:)