英语翻译求解

Howtolivealow-carbonlifeOnlybuywhatyouneed.Carryyourownshoppingbags.Learntorecycle.Ke... How to live a low-carbon life
Only buy what youneed.
Carry your own shopping bags.
Learn to recycle. Keep paper and plastic bottles apart from other rubbish to recycle them. And there are many places to recycle batteries. Try to find them.
Use energy-efficient light bulbs.
Take showers rather than baths. And reduce your shower time by teo minutes.
Turn off all appliances when you're not using them.
Take your own cup and container to school. Thus you needn'tthrow away disposable cups and containers every day.
When you are travelling, take buses and trains rather than cars ang planes. Even better, you can choose walking or cycling. It's good for your health.
Hazel812
如何过低碳生活
只买你所需要的物品
自带购物袋
学会循环利用。把纸和塑料瓶与其他垃圾分开,以便二次利用。电池也可以在其他地方循环利用,尽量找到合适的地方,加以利用
使用节能灯泡
淋浴而不用澡缸,尽量减少淋浴时间
不用家电时,记得关掉电源
自己带杯子和盒子去学校,这样你就不必每天扔一次性的杯子和盒子
旅行时,坐公交或者火车,不要坐飞机或者开车,更好地就是自己骑车,或者步行,这还利于你的身体健康
KATESCORPIOfa
如何过低碳生活
只买你需要的东西。 自己带购物袋。学习骑自行车。把纸制品和塑料制品与其他垃圾分开以用于回收使用。还有很多地方可以回收电池,试着找到它们。
使用高效能的灯泡。
用淋浴代替盆浴。减少洗澡时间两分钟。
当你不适用电器的时候关掉它们。
带上你自己的被子和盒子去学校。这样你不必到处扔一次性的杯子和盒子。
当你旅行时,坐公交和火车而不是小汽车和飞机。更好的是,你可以选择步行和骑自行车。这对你的健康有好处。
mengyaliu1
如何低碳生活
只买什么有益处。
携带自己的购物袋。
学会回收利用。把纸和塑料瓶子有别于其他垃圾回收。还有许多地方回收电池。试图找到他们。
使用节能灯泡。
把淋浴而不是泡浴。并通过teo分钟减少淋浴时间。
当你不使用电器时关掉所有。
带上自己的杯子和集装箱上学。因此你没有必要每天使用一次性杯子和餐具。
当你旅行的时候,乘公共汽车和火车比汽车和飞机好。更好的是,你可以选择步行或骑自行车。这是对你的健康有益的。

求采纳
听阴粽F
如何过低碳生活
只买你需要的东西
自己携带购物袋
学会循环利用。区分垃圾中的纸张和塑料并回收,并且也有许多回收旧电池的地方。试着找到那些地方。
使用节能灯泡
用淋浴代替盆浴(泡澡),并且减少十分钟洗澡时间
在不适用电器的时候关闭它们
自带水杯和容器去学校。这使你不需要每天扔掉一次性的杯子和容器
当你外出旅行时,乘坐公交汽车和火车,而不是坐私家车和飞机

甚至你可以选择步行或骑车就更好了。这是有益于身体健康的。
PPWAP158
1.He finaly succeeded in his experiment with teachers's help.2.Let's take advantage of this long vacation to travel to Hong Kong.3.The problem mentioned on that meeting yesterday has been resolved.4.That heavy fog did not disappear until 11 o'clock and it delayed dozens of flights.5.Each of citizen in Shanghai should do his bit to the 2010 World Expo.6.The room is dark except for the light in the corner.7.His success has something to do with his hard working.8.The development of this city also brings about a social probem,which is a terrible traffic.9.Compared with other students,the girl are evermore good at listening and speaking towards Engish.10.The photo reminded me of those days we spent in the summer camp.11.Early to bed and early to rise are good for our health.12.Parents's behaviors have an effect on their childrens's grow-up.13.The twins look alike very much,but their personalities are totally different.14.It was grateful for you to take care of my kids when I was not at home.15.I can manage to find the street,but I can't find the building.
百度网友ae34f8e043
如何过一个低碳生活只卖你需要的东西东西。携带自己的购物袋。学会回收利用。把纸和塑料瓶子有别于其他垃圾回收。还有许多地方回收电池。试图找到他们。使用节能灯泡。把淋浴而不是泡浴。并通过teo分钟减少淋浴时间。关掉所有电器当你不使用它们。把自己的杯子和集装箱上学。因此你'tthrow必要每天一次性杯子和餐具。当你旅行的时候,公共汽车和火车比汽车和飞机。更好的是,你可以选择步行或骑自行车。这是对你的健康有益。