假如你是李明,你的美国笔友Tony发来E-mail,询问你的英语阅读情况。请根据以下提示给他写封回信。1.有

假如你是李明,你的美国笔友Tony发来E-mail,询问你的英语阅读情况。请根据以下提示给他写封回信。1.有自己的英语阅读计划(阅读书目、时间、方式);2.有英语老师的指... 假如你是李明,你的美国笔友Tony发来E-mail,询问你的英语阅读情况。请根据以下提示给他写封回信。1.有自己的英语阅读计划(阅读书目、时间、方式); 2.有英语老师的指导和帮助;3.阅读时遇到的问题; 4.希望Tony寄来英语阅读材料并给些建议。注意:1.词数:80—l00;开头与结尾已给出,不计入总词数; 2.可适当发挥,以使行文连贯。Dear Tony,I’m very happy to receive your E-mail,asking about my English reading._______________Yours,Liming 展开
手机用户45851

One possible version:
Dear Tony,
I’m very happy to receive your E-mail,asking about my English reading.
I want to read somefamous works by Shakespeare, Jack London and Mark Twain in the afternoon with some of my classmates. It is not easy. But I have made up my mind to do that. What’s more, I have my English teacher who can give me a hand. I have few English reading materials about Jack London. So, do you mind sending me some English reading materials about him? I’m looking forward to your replay.
Yours,
Liming

试题分析:本文是材料作文,考生在写作之前必须认真读题,把握写作要求和写作目的。本文要求写一封回信,内容是有关我的英语阅读情况。应该用第一人称,时态是一般现在时。写作前最好先根据给出的提纲,写出有关的短语和固定表达备用。最后穿连起来。
【亮点说明】 本文做到了包含所有内容要点,语句通顺,标点符号运用正确。还恰当地运用了一些短语和句式,如made up my mind,give me a hand,look forward to等等。并注意了句子开头的变化的衔接如:so,but等等。