编写一段话,向全班同学作自我介绍,内容包括自己的姓名、父母的姓名、家庭电话号码等,开头已经给出。Go

编写一段话,向全班同学作自我介绍,内容包括自己的姓名、父母的姓名、家庭电话号码等,开头已经给出。Goodmorning,class!___________________... 编写一段话,向全班同学作自我介绍,内容包括自己的姓名、父母的姓名、家庭电话号码等,开头已经给出。Good morning, class! ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ 展开
关耳壹巾凡9M

Good morning, class! My name is Eric Brown, I am an English boy, I am in No.58 Middle School, I am 12 years old. My telephone number is 6903398. My father is Alan Brown, he is a teacher. My mother is Mary. She is a doctor. Thank you.

试题分析:
这是一篇给材料作文。本文要写的内容比较具体,就是作自我介绍,介绍父母,介绍电话号码等等。要注意动词be的形式,姓名的首字母要大写,不要丢掉a或an。
【亮点说明】
这篇短文使用了英文名,并使用短语years old, middle school, telephone number等,介绍的结尾thank you用得有礼貌。
Wait你鸭
My name is Sun.my last name is green. I am 11 years old. I've got black hair and blue eyes.My mother is Mrs. Green. My father is Ms. green. My phone number is8534842 .I like music.
一一 I hope it helps you.