英语作文,谈对微信红包看法。求大神,急急急!

Dr_巴特瑞
My view on Micro message

Micro message has now become the contemporary
economic tide, many people are using it to chat, make more friends, but we
should choose the right attitude towards.

In Micro message, unhealthy
words, swearing words appear ceaselessly, for this phenomenon, we should carry
out a report, maintain their dignity.

In Micro message, we should add the
friend or friends, teachers. Do not go to "strike near the people" "shake" and
other types of applications.

Anyway, we all want a healthy Internet
access, selective browsing information.

我对微信的看法
微信现在已经成为当代的经济潮流,很多人都在使用它聊天,结识更多的朋友,但是我们要选择好的态度去对待。
在微信,不健康的词语,骂人的脏话不断地出现,对于这种现象,我们应对它进行举报,维护自己的人格尊严。
在微信,我们应该加自己所需要的好友或朋友、老师。千万不要去点“击附近的人”“摇一摇”等类型的应用。
不管怎样,我们都要健康上网,有选择性的浏览信息。
提问者评价
太给力了,你的回答完美解决了我的问题!
匿名用户
I have been for over five years inthe employment of a / an ~ company
safderty
你好,
朝辞白帝彩云间,千里江陵一日还。
玉阶生白露,夜久侵罗袜
却下水晶帘,玲珑望秋月。
力拔山兮气盖世。时不利兮骓不逝。
骓不逝兮可奈何!虞兮虞兮奈若何!
要助手挂请加最美的好友↓
RJY4205 RJY4205
立场不稳,见风使舵的人。
强横无赖,称霸一方的人。
笑脸相迎,两面三刀的人。
一毛不拔,吝啬钱财的人。
趋炎附势,百依百顺的人。
代人受过,替人挨揍的人。
孤陋寡闻、知识不广的人。
鞠躬尽瘁、为民造福的人。
得才兼备,大有作为的人。
求之不得,寤寐思服。悠哉悠哉,辗转反侧。

参差荇菜,左右采之。窈窕淑女,琴瑟友之。

参差荇菜,左右芼之。窈窕淑女,钟鼓乐之。

力拔山兮气盖世。时不利兮骓不逝。

骓不逝兮可奈何!虞兮虞兮奈若何!

劝君更进一杯酒,西出阳关无故人。

孤帆远影碧空尽,惟见长江天际流。

桃花潭水深千尺,不及汪伦送我情。

莫愁前路无知己,天下谁人不识君。