高分高手翻译,谢绝机器

Inbrief,someoftheircommentstohighlightourperformance:--*SNDAdesign/engineeringwasexce... In brief, some of their comments to highlight our performance :--

* SNDA design/engineering was excellent. Very good response times and all drawing changes were handled efficiently and effectively.

* No fabrication/quality defects and the equipment looks great.
* Very impressed with the way the project was managed. They also complimented all those involved in the project on a job well done.

* SNDA designed and fabricated a small portable skid to conduct the Riboflavin tests and they commented, " never seen anything as good as this before ", very impressed.

* Surface finish on external cladding was beyond their expectations and the internal finish, was in their words " perfect ".

* We asked the client given our performance on this project, would you purchase this type of equipment again from SNDA ?." Answer, " most certainly ".

This is an important measure of performance/customer satisfaction for SNDA. It is vital that we professionally manage projects, produce quality products that meet or exceed customer expectations and are delivered to schedule, this will provide us with the financial results we require. And the above points are a great step forward for SNDA.

Well done and thanks to all.
iou0317
In brief, some of their comments to highlight our performance :--
简言之,他们重点表扬了我们的工作成绩
 SNDA design/engineering was excellent. Very good response times and all drawing changes were handled efficiently and effectively.
 SNDA 设计/工程:成绩卓著,良好的响应时间,对图纸的所有变更都有效率有效果。

* No fabrication/quality defects and the equipment looks great. 无焊接/质量瑕疵,设备外观良好。
* Very impressed with the way the project was managed. They also complimented all those involved in the project on a job well done. 令人印象深刻的项目管理方法,他们成功地把一切有关项目的因素都结合在工作中。

* SNDA designed and fabricated a small portable skid to conduct the Riboflavin tests and they commented, " never seen anything as good as this before ", very impressed.
SNDA设计并焊接了一个小型便携式的滑道来进行核黄素测试,他们称赞到“以前从未见过这么好的东西”。印象深刻。
* Surface finish on external cladding was beyond their expectations and the internal finish, was in their words " perfect ".
表面处理出人意料,内表面的处理,用他们的话讲:没得说。
* We asked the client given our performance on this project, would you purchase this type of equipment again from SNDA ?." Answer, " most certainly ". 我们请客户对我们的项目作评价,“你会再次购买SNDA的这种设备吗?回答:很可能。

This is an important measure of performance/customer satisfaction for SNDA. It is vital that we professionally manage projects, produce quality products that meet or exceed customer expectations and are delivered to schedule, this will provide us with the financial results we require. And the above points are a great step forward for SNDA. 这是SNDA顾客满意度调查的一个重要测量数据。我们专业人员的项目管理,高质量的产品生产满足或超出用户的要求,按时交货,这些都很重,会使我们取得预期的经济效益,而且上述要点也是SNDA进行下一步工作的要点。

Well done and thanks to all.
大家做得很棒,谢谢你们。
WaterZhidao
简单来说,这是他们的一些反馈,突出了我们表现:

* SNDA 的设计或者工程设计非常出色。响应时间很快,图像的转换处理得很快也很有效率。

*没有制造或者质量上的缺陷,设备看起来非常好。

*项目的管理方式给人留下非常深刻的印象。他们还赞扬了所有那些参与该项目的人所做的出色工作。

*SNDA设计制作了一个小型的便携式刹车装置来进行Riboflavin(核黄素?)的测试,他们评论说: “之前从来没见过和这个一样好”,给人留下非常深刻的印象。

*作了涂层的外表面是他们预期之外的,内部表层,用他们的话说就是“完美” 。

*我们问客户:“基于我们在这个项目上的表现,你们会不会再次从SNDA购买这种类型的设备?” 回答是“当然”。

对于SNDA来说,这是一次很重要的绩效衡量和客户满意度回馈。重要的是,我们的项目管理得很专业,生产出了超越客户预期度的高质量的产品,,并且按时交货。这将带给我们符合我们要求的经济效益。上述各点是SNDA向前迈出的一大步。

做得很好,谢谢大家。
百度网友071056e
总的来说,他们有一些突出我们表现的评论:

SNDA的设计/工程是出色的。很好的响应时间,所有绘画变化的处理效率高且效果好。

没有制造/质量缺陷,设备看起来非常好。

项目管理的方式让人印象深刻。他们将这些都放在整个项目里,然后一起称赞工作很出色。

SNDA设计和制作了一个小型便携式防滑木来进行核黄素测试,他们评论说,“从没见过这么好的设计”,印象非常好。

外部包装的表面光洁度比他们的期望还要好,最后完成时的产品用他们的话说就是“完美”。

我们询问了给予我们这个项目的客户,您会不会继续从SNDA购买这种设备?他们回答,“当然,非常有可能”。

这对SNDA来说是一个非常重要的绩效/客户满意度衡量指标。我们专业的管理项目,生产符合或超越客户期望值的高质量的产品,并如期交付时间表,这些都将产生我们要求的经济利益结果。上诉各条是SNDA向前卖出的一大步。

大家做的很好,谢谢大家。
john2001smile
有个别专业地方不太明白,试着翻译一下,仅供参考:
对我方的溢美之词简要列举如下:
SNDA的设计/工程非常理想。响应迅速,所有图纸的变化都能够在很短的时间内高效完成。
*没有制造/质量上的缺陷,设备外观良好。
*工程的管理方式让人印象深刻。同时,这个项目的所有其他相关工作也都进展良好。
*SNDA设计和制造了一个手提式滑道,用以进行核黄素检测。他们对此评论说,“从来没有见过这么好用的东西”,他们对此颇为赞赏。
* 电镀面的表面处理超过了他们的预期,底漆加工用他们的话说是“无可挑剔”。
* 我们问对我们进行评论的那位客户,“如果再次购买这种设备的话,您是否还会选择从SNDA购买?”对方回答,“那当然”。
这是衡量客户对我们的工作及其对SNDA满意度的重要标准。专业的项目管理技巧、达到或超过客户预期的优质产品、及时的交货保证对我们获得必须的财务收入至关重要。以上方面是SNDA获得长足发展的重要保证。

谢谢大家的共同努力,谢谢。
andychewbj
我简短地以他们的评语来彰显我们表现的成果:
 SNDA 的设计与工程很优秀。反馈迅速,对图纸的变更处理快而准。
 没有装配/质量的瑕疵,设备看来好极了。
 他们赞佩管理工程的方式,并且褒扬所有涉及本工程的人员。
 SNDA设计并安装了一个小型便携式的滑橇来进行核黄素试验,他们称道:“从没见过这么好用的东西”,感到很满意。
 外部保护层的表面处理结果比预期的更好,至于内部表面,借用他们的话,‘完美’。
 我们询问客户如以本项目的表现为依据,“您会向SNDA 再采购这设备吗?”回答是“肯定会”。
这是SNDA对工作/客户满意度的重要考评。我们对工程的专业性管理、生产符合或超越客户要求的产品并准时交货是至关重要的,如此才能使我们获得预期的经济效益。以上的几点使SNDA 前进了一大步。
好样的,谢谢大家!