爱情公寓4第14集唐悠悠手机铃声是什么

唐悠悠演出时手机响了,铃声是什么名字... 唐悠悠演出时手机响了,铃声是什么名字 展开
球球roye1017
爱情公寓4第14集唐悠悠手机铃声是《My Heart Will Go On》。
歌名:My Heart Will Go On
作词:韦尔·杰宁斯
作曲:詹姆斯·霍纳
歌手:席琳·迪翁
歌词:
Every night in my dreams
I see you,I feel you
That is how I know you go on
Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on
Near far
Wherever you are
I believe
That the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on
Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone
Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life well always go on
Near far
Wherever you are
I believe
That the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on
you're here
There's nothing I fear
And I know
That my heart will go on
Well stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on
pp猪之哥

[Celine Dion][My Heart Will Go On我心永恒]

歌曲文件已经上传,请点击绿色的“直接下载”下载歌曲

【【提问者下载不需要支付财富值】】

如果您对回答不甚满意,

希望继续对提问者进行追问了解详情时,

可点击回答内容下方的“继续追问”按钮。~~

如有疑问欢迎追问我

我会尽快给您答复~~

回答的好请您【采纳】O(∩_∩)O

笨傻疯的伪文青
《我心永恒》泰坦坭克主题曲。
娄艺潇73
《我心永恒》泰坦尼克号主题曲
小梦X号
泰坦尼克号主题曲吧
貌似是关谷神奇的手机吧= =