假设你是李华,你校的外籍教师mr.johnson即将结束在中国的教学工作返回美国英语作文

:1感谢他得工作,2评价他的工作3希望保持联系,120词左右... : 1感谢他得工作,2评价他的工作3希望保持联系,120词左右 展开
匿名用户
“Dear Mr.Johnson,
I know you are leaving for your country,The United States. We are very grateful to your help and training for us.We realy can't tear you away from us.
For a long time,we have been working,studying and living together and have made deep friendship between us.You have been working hard and all us students love you very much.We are proud of meeting you, such a very good teacher.You have set up a good example for us.
At last I hope we can often keep in touch with each other, and hope you have a chance to come to China again. Welcom to China forever!
Best wishes for you!
Yours LiHua” 谢谢采纳!
译文:
“亲爱的约翰逊先生,
我知道你将要回国了。我们非常感激你的帮助和对我们的培养。我们真的舍不得让你离开我们。
长期以来,我们一直在工作,学习和生活在一起,我们之间结下了深厚的友谊。你一直在努力地工作,而我们所有的学生都很爱你。我们为认识你这样一位好老师而深感骄傲和自豪。你为我们树立了好榜样。
最后,我希望我们能经常保持联系,希望你有机会再次来中国。中国永远欢迎您!
祝福您!
此致,李华”
是上一个同样的问题,你太急了点,就差三分钟,我就提交上去了。 英语有问题请找我求助,我定帮你解决。 谢谢采纳!