最近你校英语学习俱乐部将举办一次学习经验交流活动,假如你是学习成员之一请你用英语写一篇发言稿,分享

最近你校英语学习俱乐部将举办一次学习经验交流活动,假如你是学习成员之一请你用英语写一篇发言稿,分享自己在听,独显方面的成功经验。注意事项,词数120次。可以适当增加细节,... 最近你校英语学习俱乐部将举办一次学习经验交流活动,假如你是学习成员之一请你用英语写一篇发言稿,分享自己在听,独显方面的成功经验。注意事项,词数120次。可以适当增加细节,是新文明观。 展开
匿名用户

inkle the skin, but to give up enthus
匿名用户
我来吧,原创
追答
First of all, I has the original opinion in practice hearing, in my opinion, want to practice listening, it is necessary to strengthen the practice of listening, listen some English dialogue. And try to guess the meaning. I want to improve in spoken word must often read English aloud, learn to talk to others in English, and to learn some basic spoken English. Later, if you want to read, write is successful, we must strengthen the usual practice, trying to read all kinds of English newspapers and magazines, to strengthen reading, writing is good
首先,我在练习听力方面有着独到的见解,在我看来,想要练好听力,就必须加强对听力的练习,多听一些英语对话。并尝试猜测句意。然后在口语方面想要提高的话就必须经常性的大声朗读英语,学着和别人用英语对话,并且要学会一些基本的英语口语。之后,如果想要在读,写方面有所成功的话,就必须加强平时的练习,努力尝试着阅读各种英语报刊,这对加强读,写有所好处