written word是什么意思

林夕剧场
written word
[英][ˈrɪtn wə:d][美][ˈrɪtn wɚd]
n.(尤指与言语或绘画、电影等其他表达形式相对的)书面语;
双语例句
1.Even in the 18th century scholars continued to give primacy to the written word.
甚至到了18世纪,学者们仍然将书面语放在第一位。
2.The sound system of spoken Chinese has changed out of recognition, but thewritten word has remained unchanged.
汉语的语音系统已变得面目全非,但是汉字却凝固不变。
3.Indeed, when even moving images are central to an event the video camera issuperior to the written word.
的确,当移动的图像是这个事件的中心,摄像机比文字更加的真实。
博思aippt
一骑当后
知道合伙人数码行家
网络、设备维护、电路、弱电检测。

awritten word [英]ˈrɪtn wə:d [美]ˈrɪtn wɚd

n. (尤指与言语或绘画、电影等其他表达形式相对的)书面语

[例句]Mightn 't they actually be distracting us from the written word itself?

事实上,难道不就是它们分散了我们对文字本身的注意力?

如果我的回答没能帮助您,请继续追问。
村口蹲一狼123
意思是 书面语