在线等,非常紧急。中译英,几句简单的。大家帮忙呀!!! 50

XXX,你们可以早一点提供SI给我们吗?因为我们只有知道出货的型号和数量,才能够提前做其它资料,报关资料,安排车,提醒仓库及时分货。为了以后出货更加顺利,在时间紧急的情况... XXX,
你们可以早一点提供SI给我们吗?
因为我们只有知道出货的型号和数量,才能够提前做其它资料,报关资料,安排车,提醒仓库及时分货。

为了以后出货更加顺利,在时间紧急的情况下,避免不该发生的一些不好的事情(错误),希望你们能够尽可能的早一点让我们知道SI的内容。
我们也会全力配合你们公司,做好出货的一切事宜。
很高兴和你们合作,也很以后配合会越来越默契。

谢谢
不要机器翻译哦!!!希望更多的人来帮助一下,谢谢!!!
俊昊999
XXX
You can provide SI to us earlier?
Because we only know the type and quantity of shipping, can do other data, advancedeclaration information, arrange car, remind the warehouse to goods.
For future shipments more smoothly, in time of emergency situations, to avoid some bad things should not happen (error), hope you can as soon as possible a bit and let us knowthe contents of the SI.
We will fully cooperate with your company, do a good job in all matters of shipment.
Very glad to cooperate with you, also very later with will more and more understanding.

Thank you
追问
机器翻译的就不要发出来了。我自己的有电脑,可以机译。谢谢。