求英语翻译

Justinthelastcentury,thewayinwhichweconsumematerialgoodshasshiftedradically.Forourgra... Just in the last century, the way in which we consume material goods has shifted
radically. For our grandparents, and some of our parents, shopping meant buying
provisions to satisfy physical needs. Today, in addition to buying necessities,
we shop to indulge ourselves in luxuries—high-priced gym shoes or the latest,
most high-tech entertainment system. And we shop for the sheer fun of it. Most
of us acquire continuously—everything from groceries to cars, from clothing to
toiletries, from home furnishings to sporting equipment—and through our
acquisition, we express a sense of identity, taste, and lifestyle.
Gunman0755
  就是在上个世纪,我们消费物质商品的方式已经彻底转变了。对于我们的祖父母和我们一些人的父母而言,购物意味着购买粮食以满足身体上的需要。今天,除了购买必需品以外,我们以奢侈品来满足需求——价格高昂的运动鞋或最新款最高科技的娱乐系统。而且我们购买这样纯粹是处于乐趣。我们大部分人的需求不断地增长——一切物质从杂货到汽车、从服饰到化妆品、从家具到运动装备——并通过物质上的获取,来表达我们的认同感、品味和生活风格。
匿名用户
就在上世纪,我们对于物质材料的消耗方式总在极快的变化着。
对于我们的祖父母,甚至是一些父辈的人,购物意味着购买一些满足基本需求的东西。
如今,在我们已经拥有了生存所需的物品之后,我们购物来满足自己对于奢侈品的渴望——高价的健身鞋或是最新款的,最高科技的娱乐设施。
另外,我们购物也是为了那种购物的快感。我们中的大多数人持续不断的从商店往车子上搬杂货用品,比如服装、化妆品,从家具布置类的商品到运动设施,通过我们的购物需求,我们展现的是一个身份的象征,一种品位和生活态度。
yan梓feng
就是在上个世纪,我们消费原材料的方法已经发生了根本性的改变。对于我们祖父辈来说,和我们的父辈,购物就意味着买供需品来满足物质需要,今天,除了买一些必须品外,我们购物沉浸在奢侈品中-高价的运动鞋或者是最新款的,高科技的娱乐系统。并且我们购物是为了开心。我们中的大多数需要持续的-从杂货到汽车,从服饰到厕所,从家装到运动设备一切。并且通过我们的需求,我们表达了认知感,品味和生活方式。