糖英语怎么说

出国留学在线
留学在线,专注出国留学服务。
糖英语是:sugar。
sugar作名词时意为“糖;食糖;甜言蜜语”,作及物动词时意为“加糖于;粉饰”,作不及物动词时意为“形成糖”。
第三人称单数: sugars
复数: sugars
现在分词: sugaring
过去式: sugared
过去分词: sugared
This enabled the country to become self-sufficient in sugar.
这使得该国的食糖能自给自足。
I keep the flour and sugar in individual jars, sealed tight with their glass lids .
我把面粉和食糖分别放在罐子里,并将玻璃盖子紧紧地盖上。
加油奋斗再加油
知道合伙人教育行家
国家奖学金获得者 全国大学生英语竞赛国家级特等奖获得者

糖,英语是sugar。
sugar 英[ˈʃʊgə(r)] 美[ˈʃʊɡɚ]
n. 食糖; 一匙糖; 宝贝儿,亲爱的;
vt. 在…加糖; 给…裹上(糖衣或类糖物);
vi. 形成糖;
[例句]Ice cream is high in fat and sugar.
冰激凌富含脂肪和糖。

How many sugars do you take?
你加几勺糖?

He sat down and sugared and stirred his coffee.
他坐下来,在咖啡中加糖并搅拌。

Plants produce sugars and starch to provide themselves with energy.
植物产生糖和淀粉来为自身提供能量。

I know how to make you feel better, sugar. I'll tell you a story.
宝贝,我知道怎么能让你感觉好些,我给你讲个故事。

Milk solids include salts, protein and sugar.
牛乳中的固态物质包括盐分、蛋白质和糖。
francesbunny
candy sugar sweets都可以
途须E
suger
糖果:candy
凹乌龟
sugar,candy