用英语翻译下列句子。

音霓jue
  1. what is the time?  9:00.

  2. it is time for english class.

  3. 一天的学习结束了.

  4. let us go to the playground.

  5. let us run!

  6. 喝一些牛奶吧.

  7. 吃一些鸡肉.

  8. 吃一些米饭.

  9. 又跑又跳

  10. 边读边写

  11. 边唱边跳

江畔何人初见霰

What's the time?It's nine
It's time for English class
放学了
Let's go to the playground
Let's go
喝些牛奶
吃些鸡肉
吃些大米
蹦蹦跳跳
读写
遍唱边跳
蜡笔小星雨
1:what time is it ? nine o'clock
2:it is time for english class
3:放学了
4:Let's go to the playground
5:Let's run
喝一些牛奶
吃一些鸡肉
吃一些饭
跳和跑
读和写
唱歌和跳舞
eight