英语中有几个国家名,分别在什么地区

那个闪电

有France、England、China、Japan、America、Australia、Canada、Germany、Italy、Russia等。

解析:

1、France

读音:英 [frɑːns]   美 [fræns]

n. 法国

We are going to France to spend our holidays.

我们将去法国度假。

2、England

读音:英 ['ɪŋɡlənd]  美 ['ɪŋɡlənd]

n. 英格兰;英国

The big match tonight is England versus Spain.

今晚的大赛是英格兰对西班牙。

3、China

读音:英 ['tʃaɪnə] 美 ['tʃaɪnə]

n. 中国

n. [小写]瓷器

Beijing is the capital of China.

北京是中国的首都。

4、Japan

读音:英 [dʒə'pæn] 美 [dʒə'pæn]

n. 日本

japann. 亮漆;漆器

v. 用亮漆装饰;涂亮漆

They took a trip to Japan last year.

他们去年去日本旅行。

5、America

读音:英 [ə'merɪkə]  美 [ə'merɪkə]

n. 美国;美洲

Are you going to America by boat or by plane?

你到美国是坐船还是坐飞机?

6、Australia

读音:英 [ɒ'streɪlɪə]  美 [ɔ'streljə]

n. 澳大利亚

My foreign teacher came from Australia.

我的外籍教师来自澳大利亚。

7、Canada

读音:英 ['kænədə] 美 ['kænədə]

n. 加拿大(位于北美洲北部)

The maple leaf is the emblem of Canada.

枫叶是加拿大的象征。

8、Germany

读音:英 ['dʒɜːməni] 美 ['dʒɜːrməni]

n. 德国

Germany is a European country.

德国是一个欧洲国家。

9、Italy

读音:英 ['ɪtəli]   美 ['ɪtəli]

n. 意大利

Italy is a peninsula.

意大利是一个半岛。

10、Russia

读音:英 ['rʌʃə]  美 ['rʌʃə]

n. 俄罗斯

Moscow is the capital of Russia.

莫斯科是俄罗斯的首都。

TESOL官网