(急啊!)谁来帮我翻译一下这篇英语短文?

我们老师叫我翻译这篇短文,偶觉得有点困难嘛,因为有很多的单词没有学过啊,我也不想查字典,就请各位帮帮忙拉。急需啊!!!明天就要滴。parentsaretheclosest... 我们老师叫我翻译这篇短文,偶觉得有点困难嘛,因为有很多的单词没有学过啊,我也不想查字典,就请各位帮帮忙拉。
急需啊!!!明天就要滴。
parents are the closest people to you in the world.they love you just because you are you.and they would do anything for you.
like a lot of middle school students,zhang shuxia has a problem.she and her parents don't get on well.
"l really want to be my daddy's litte girl.but it feels like he just doesn't understand.he talks to me and doesn't listen,"said zhang,a junior 3 student in shijiazhuang,hebei.
do you and your parents also have problems?
well,why don't you all take a walk and have a take on saturday? it's the international day of families.on may 15,people around the world give thanks for good things about their families and work on family problems.
a study last year showes that 1500 beijing fanilies had the same problem as zhang's family;the children,12 to 15 years old,didn't like talking with their parents much.they weren't happy at home.
of course,lots of kids feel that way.but you and your parents will be much happier if you can be friends.here are some ways to have a good talk with them;
find a good time to talk,like when you're eating dinner,going out for a walk or watching tv.
tell them something you're intereted in,or ask them about their lives when they were young.they love to talk about it.
listen to them carefully,and look them in the eye.
be honest,your parents will trust you more.and a tursting family is a happy family.
神医张仲景
楼上翻的好像有些问题,不太好翻的都跳过去了。确实是不太好翻,是我自己翻的,还算比较通顺,凑合,希望对你有所帮助

父母是接近所有人想给你整个世界的人.他们爱你,只是因为您是你.并且他们会做任何事情为了你。

就像很多中学生一样,张淑霞就有了一些问题关于她和她的父母关系不好。

“真的希望是我爸爸的小女儿.但我感觉他不明白.他跟我谈,我不听, ”张说,一个初中三学生在河北省石家庄市。你和你的父母也有问题呢?

好,你为什么不都走并有上周六?这是国际一天家庭节在5月15日,世界各地的人们给予感谢美好的事物对他们的家庭和工作,家庭问题。

去年的一项研究表明,一年1500个北京的家庭有同样的问题,因为张是她家庭的儿童, 12至15岁,不喜欢与他们的父母谈论许多.他们不不喜欢在家里。

当然,很多孩子觉得为什么.但你和你的父母会更加幸福,如果你有朋友.这有一些方法有很好的与他们交谈;

找到一个合适的时间来讨论一样,当你吃晚宴上,走出去散步或者看电视。告诉他们你有趣的事,或要求他们讲讲在自己的这个年龄的生活时,他们年轻.喜欢谈论这件事。

认真倾听他们,并期待他们的眼睛。

坦率地说,你的父母会更加信任你.这样家庭就是一个幸福的家庭。
桃桃101
上面的翻译有问题.

父母是世界上与你最亲近的人。他们爱你只因为你就是你,而且他们将会为你做任何事.
和许多初中生一样,张有一个困扰。她和她父母相处的不好.
“我真的想成为我爸爸的小女孩,但我觉得他不明白.他与我谈话我不听,”张,一个河北石家庄初三的学生说。
你和你的父母也有问题吗?
好吧,为什么你们星期六不去散散步?五月15日是家庭的国际节日.全世界的人感谢关于她们家庭好的事并且解决家庭的问题.
去年的一个调查表明北京有1500个家庭有和张一样的家庭问题.12岁到15岁的孩子不喜欢和她们父母交谈.她们在家不高兴.
当然,许多孩子都感觉如此.但如果你和你父母成为朋友你会更高兴.这里有一些和他们好好交谈的好方法.
找一个好时间交谈,比如说你吃晚饭的时候,出去散步的时候或看电视的时候.告诉他们一些你感兴趣的东西或者问他们年轻时候的生活.他们喜欢谈论这些.
看着他们的眼睛并仔细听他们说.
诚实点,你的父母会更信任你.一个有信任的家庭是最快乐的家庭.