初一,英语作文,80字

如何学好英语,急用... 如何学好英语, 急用 展开
佩服武则天了
您好,以下是本人按题目要求写的初一英语作文(附带翻译),希望对您有帮助:

My Friend
Sally is my best friend. She is a girl. Both of us are good at English, so we often talk in English in our spare time. After school, we often do homework together. When we are playing, she runs so fast that I cannot catch up with her. She is an excellent student. She likes pop and classical music. Her dream is to become a teacher. I love my friend Sally.

翻译:
我的朋友
沙莉是我最好的朋友。她是一个女孩。我们俩都擅长英语,因此我们经常在业余时间用英语对话。放学后,我们经常在一起做作业。当我们一起玩耍时,她跑得很快,我追不上她。她是一位优秀的学生。她喜欢流行音乐和古典音乐。她的梦想是成为一名老师。我爱我的朋友莎莉。