谁能帮我翻译一下这一段话?急``非常感谢

MMEPLEASEIREPRESENTYOURCOMPANYINMAURITIUSYOUTRUSTMEEVERYMONTHIWILLBUYONEORTWOCONTAINE... MME PLEASE I REPRESENT YOUR COMPANY IN MAURITIUS YOU TRUST
ME EVERY MONTH I WILL BUY ONE OR TWO CONTAINER 40CBM
CONTAINER WITH YR COMPANY .ANY PERSON COME WITH YOUR YOU
DID NOT DEAL WITH THEM PLZ BECAUSE I WILL ACRASE THE PRICE
IN MAURITIUS.ANY PERSON CONTACT YOU PLEASE INFORM ME &
YOU ARE REPLY THEM TO ASK THEM YOU HAVE A COMPANY ARE
REPRESENT YOU IN MAURITIUS NAMELY S.S.S.S TRADING LTD .PLZ
DO THIS BECAUSE HAVE MANY COMPANY ARE JAILESS.BY THE WAY
THE ARTICLES IS VERY GOOD FOR WORK. BUT ONE BOX OF NUM 323
ALL BROKEN . I WILL COME VERY SOON AFTER THE MONTH OF
RAMADAN . DO NOT MISTAKE TO GIVE ANY COMPANY YOUR PRODUCT
IN MAURITIUS PLEASE/
ABOUT TWO WEAK I WILL COME.
YOU CAN DO ARRANGEMENT FOR ME TO BOOK
ONE HOTEL FOR ME.HAVE NOT HOLYDAY IN YR COUNTRY ABOUT 08
CONFIRM ME.
REPLY ME PLEASE
HOPE TO HEAR FROM YOU SOON.
小甜甜暮思水
请让我成为贵司在毛里求斯的代理.相信我,我每月会给贵司下一到两个的40尺柜订单. 如果有其他人向你问到这个产品,请让他跟我们联系并告诉他SSSS贸易公司是你们公司在毛里求斯的代理. 顺便说下,你们的货物非常好, 但是第323号箱子里的货都损坏了. 不要再销售你们的货给毛里求斯的其他人.
2周后我就会去拜访你们. 请帮我预订酒店. 你们2008年10月8号不是假日.
请回复,希望能尽快收到你的回信.
tianhuioo
这是用在线翻译的 不是我翻译的 翻译出来有很多错误自己整理下

请我代表贵公司在毛里求斯您信任
我每个月我会买一个或两个集装箱40CBM
集装箱正公司。任何人来与您的您
没有处理这些问题PLZ ,因为我将ACRASE价格
在MAURITIUS.ANY人与您联系,请告诉我&
你是他们的答复,要求他们您有一个公司的
代表你在毛里求斯即烫伤样贸易有限公司。 PLZ
这样做,是因为有许多公司的方式JAILESS.BY
文章是很好的工作。但一盒323号
全部打破。我将很快在一个月的
斋月。不要错误给任何一家公司的产品
在毛里求斯,请/
约两弱我会。
你可以安排对我来说,本书
一家酒店的ME.HAVE不HOLYDAY在正对08国
0.10 0.2008 。
证实了我。
请回答我
希望听到来自您的到来。
xhlbudd
感觉语法错误很多啊……