求助植物逆境生理生化研究方向的论文参考的资料,麻烦各位了!

愚愚学园LW检索
1、Paul E. Verslues, Manu Agarwal, Surekha Katiyar-Agarwal, Jianhua Zhu and Jian-Kang Zhu. Methods and concepts in quantifying resistance to drought,salt and freezing, abiotic stresses that affect plant water status, The Plant Journal (2006) 45, 523–539.
2、Dorothea Bartels and Ramanjulu Sunkar. Drought and Salt Tolerance in Plants Critical Reviews in Plant Sciences, 24:23-58, 2005
3、杨晓慧,蒋卫杰,魏珉,余宏军.提高植物抗盐能力的技术措施综述.中国农学通报,22(1):88--91
4、利容千.王建波.植物逆境生物学与细胞信号传导,武汉大学出版社,2002。
5、 Ashwanik. rai,Teruhiro takabe. Abiotic stress tolerance in plants[M], Netherlands:Springer,2006。
上海宇玫博生物科技有限公司